Garrrrnierrrrrrr en weg zijn de wallen

Ik ben te lui om zelf foto’s te maken, dus ik heb eventjes een foto genomen van deze site. Het is de Garnier Nutritionist Cafeïne Oogroller Met Camouflage. Aha, een hele mond vol. Ik heb vaak last van vermoeide ogen, dus zo’n roller leek me wel wat. En dan is hij ook nog getint. Je zou er haast van gaan gillen. Toen las ik reviews (over de originele versie overigens) en die waren best negatief. Dus kocht ik hem maar niet. Tot ik op een zekere dag de Etos binnen kwam en zo’n craving kreeg. Ik móést en zóú het product proberen, ondanks alle negatieve reviews. Ik kocht de getinte versie voor de getinte huid.

Feitjes en de reden tot aankoop:
De Garnier oogroller is zoals de naam al zegt een pen met een balletje die je onder je ogen rolt. Een soort deoroller voor je ogen zeg maar. Hij kost 15 euro en dat is behoorlijk aan de prijs. Volgens Garnier camoufleert de roller je wallen en hydrateert en verzacht het product je huid. Ik was best sceptisch, maar wel blij met de aankoop. Als de oogroller namelijk niet zou werken qua camouflage, dan was het in ieder geval verfrissend en erg handig om de huid onder mijn ogen tussendoor even te masseren. Dus als hij op was, zou ik gewoon nog gebruik maken van het balletje als oogmassage.

Testing time:
Ik besloot hem meteen te proberen, want ik had toch geen make-up op. Ik maakte alvast een foto en deed het product op. De roller werkt inderdaad verfrissend. Het voelt een beetje koud aan, maar niet té koud. De camouflage is superdun (waterig) en smeert goed uit. Hij blijft bij mij goed zitten, maar kijk uit als je een vettige huid hebt. Ik maakte weer een foto en keek beide foto’s terug. Het verschil was behoorlijk groot! Mijn kringen waren als sneeuw voor de zon verdwenen!

Spread the word!
Natuurlijk bleef je wel die “inhammen” zien. Als ik voorover leun, zie je de lijn van je oog wel lopen. Maar als je me recht aankijkt, zijn mijn blauwige kringen huidskleurig geworden. Ik probeerde hem op mijn moeder en die was meteen fan. Toen ik er nog eentje zag staan in de V&D voor 4.80 euro EN in de juiste kleur, besloot ik hem mee te nemen voor haar. Mijn moeder ging op visite bij háár moeder (mijn oma) en die wilde de roller ook meteen uitproberen. Mijn oma is natuurlijk oud en die heeft dus echte wallen. De roller camoufleerde haar donkere kringen en later leken haar wallen ook wat te zijn geslonken. Dus oma wilde er ook meteen één.

Een beetje realiteit:
Nog niet naar de winkel rennen! Er zijn ook nadelen. Ja, helaas. De oogroller is dus duur en spijtig genoeg ook maar beschikbaar in twee kleuren. Eentje voor de lichte huid en eentje voor de getinte huid. Ik heb de tweede en hij past perfect bij mijn huidskleur. Oma is donkerder en zij kan hem ook nog hebben. Maar als je echt een getinte huidskleur hebt of nog donkerder bent dan dat: jammer, maar helaas. De oogroller zal waarschijnlijk te licht voor je zijn.

Kleuren:
Ik vind het echt jammer dat Garnier niet meer tinten heeft bedacht. Bijvoorbeeld één voor mensen met een echte donkere huid. Gelukkig is er ook een doorzichtige oogroller. De groene cafeïneroller zonder camouflage. Maar ja, bij mij werkt het spul juist OMDAT er camouflage in zit. De groene versie krijgt zoveel negatieve reacties omdat men echt wilde geloven dat de oogzakken zouden verdwijnen en dat kan gewoon niet zonder chirurgie. Bovendien, als je geen concealer gebruikt, verdwijnen donkere kringen ook niet, als je er enkel wat cafeïnespul opsmeert. De groene is puur ter verfrissing en de getinte camoufleert de (lichtere) huid. Volgens Garnier bevat de oogroller minerale pigmenten. Misschien is het de bedoeling dat de concealer zich aanpast aan je huidskleur? Ik zou er met een donkere huid niet op gokken. Test hem eerst even. Bij de Etos hadden ze trouwens wel testers.

Foto’s:

Ik weet dat ik het niet goed heb uitgeblend, ik smeerde het te snel op in mijn enthousiasme.

Het ene oog is MET en het andere oog is ZONDER.

Aanrader?
Als je een niet te droge of te vette huid hebt, niet superlicht of juist donker van huidskleur bent: zeker weten!

Comments

Garrrrnierrrrrrr en weg zijn de wallen — 4 Comments

    • Nou, oma is denk ik even donker als jou, aan je snooki foto te zien. Als je een tester tegen komt, gewoon even op je hand proberen.

  1. Ha, wat grappig. Ik heb gisteren de doorzichtige/groene versie gekocht en hij werkt wel. Maar nu heb ik ook voornamelijk last van vochtophoping door allergie onder mijn ogen. Ik heb geen enorme paarse zakken.

  2. Ik heb dus die originele versie (die groene voor een zacht prijsje toen…), had in het begin wel het gevoel dat hij werkte voor mij. Maar ik heb nog altijd van die paarse kringen. Daarvoor kreeg ik bij de DA iets mee, namelijk een proefje van Clarins ‘Eye Contour Balm’ – softens fine lines for all skin types. Ja, je moet dan wel elke dag het aanbrengen en die routine zit nog niet in mij XD
    Francisca recently posted..De Haagse Markt