Gast Artikel: Valentijnshulp

Dit is een gast artikel van Lisa van Lexmond. Bron plaatje.

Wil ik wel meedoen aan Valentijnsdag?
Dit is elk jaar weer de keuze die je moet maken. Vind je het een commercieel trucje of vind je het juist een leuke toevoeging aan de jaarkalender? Persoonlijk zou ik toch kiezen voor het laatste, want in onze huidige drukke maatschappij schiet het verwennen van je vriend of vriendin er nog weleens bij in. Om die reden zou je Valentijnsdag als een mooie aanvulling kunnen zien, waarbij je herinnerd wordt aan het feit dat je je geliefde af en toe eens in het zonnetje moet zetten, om te laten zien dat je om haar geeft! Maar helaas laat de creativiteit vaak een beetje te wensen over, daarom gaan we op zoek naar hulpmiddelen die ervoor zullen zorgen dat je je lover een onvergetelijke dag geeft.

Applicaties
Wil je een keer echt wat origineels doen voor Valentijn, maar je weet niet hoe? Gebruik dan gewoon een hulpmiddel, zoals er hedendaags zoveel zijn. Op je smartphone bijvoorbeeld zijn al meerdere apps over Valentijnsdag te vinden. Check daarom eens de volgende:

  • Valentine Radio. Deze zender biedt je voornamelijk romantische gitaar en piano tracks met een zwoele vocal.
  • 2000 liefdesgroeten.
  • Flowerservice Bloemen Bezorgen.

Waar deze applicaties je bij helpen spreekt verder voor zich.

Maar waar trakteer ik mijn lover op?
Vraag je vooral af wat diegene nog mist in zijn leven. Probeer te achterhalen waar hij/zij voor aan het sparen is. Is dat bijvoorbeeld een televisie, een mp3 speler of nog iets totaal anders. Ook zou je natuurlijk kunnen kiezen om er een dagje uit van te maken, in plaats van een fysiek product. Ga lekker samen ontspannen in een welness center, gevolgd door een romantische film in de bioscoop, of gewoon lekker knus in bed. Kortom, een leuke Valentijnsdag hoeft eigenlijk niet makkelijk te zijn, onderneem iets!

Comments

Gast Artikel: Valentijnshulp — 1 Comment

  1. Valentijnsdag is voor de stelletjes. Toch? Nou als single kan je ook gebruik maken van Valentijn, laat je beste vriend of vriendin weten hoe geweldig ze is. ^^ Of je familie. Er is dan wel een vader- of moederdag, maar een beetje meer liefde delen kan geen kwaad. Vind ik dan. ^^

    Leuke tips! En ik wens iedereen een fijne Valentijn. Voor de singles: kop op!