Geblaat

Edit: geen bron bij het plaatje en google is geen bron, heb ik (recent) geleerd. Ik denk dat ik hem hier vandaan heb geplukt ooit.

Ken je dat, dat je perse wilt bloggen, maar gewoon geen inspiratie hebt? Of als je geen blog hebt, dat je het ergelijk vind dat er te weinig leesvoer op je blogs te vinden is, terwijl je, je enorm verveelt of behoefte hebt om te SOG-en? Dus typ ik nu maar iets.

Het moet wel ergens over gaan natuurlijk. Ik ben bezig met een verhaaltje (een eng verhaaltje) dat ik voor halloween klaar wil hebben, zodat ik het hier kan posten. Dus alle mensen die zoeken op “halloween verhalen”, ik ben d’r mee bezig heur.

Maar ik voel me niet zo lekker. Een beetje blah. Hoofdpijn, een teen die moeilijk doet (lees: auw!) en gewoon…tsja…lamlendigheid. Dus… maar vandaag moest ik dus naar cursus en dat is in de stad. Dus heb ik bij de C&A twee leggings gekocht en bij een eurowinkeltje stickers (ik hou van stickers en ze waren holografisch). Dat is geheel niet zo boeiend, maar hee, we zijn al enkele regels verder. 😛 Ik moet ook nog truien hebben. Maar ik ben blijkbaar te kieskeurig of zo. En ik heb uitslag op mijn schouders. Niet van die vieze, maar van die irritante. Ik stond dus in het pashokje van de C&A en verrek, uitslag. God mag weten waar het vandaan komt. Maar irritant is het wel.

Nou, ik ga dus maar eens kijken op internet, of daar nog garderobeloze truien rondzwerven die een huisje zoeken en verder typen aan mijn verhaal. Die ik zelf overigens briljant vind, maar dat heb ik wel vaker en nadien valt het mezelf vaak tegen. Dus wordt niet te enthousiast.

Nou, dat was weer een update van mijn kant. Hoe gaat het met jullie? Nog wat geshopt? Plannen voor het weekend?

Comments

Geblaat — 4 Comments

  1. Haha lamlul 😛 Ik ben erg benieuwd naar je halloween verhaal, vind je schrijfstijl altijd erg goed, dus ik ga er juist wel schandalig veel van verwachten 🙂

  2. Ik ben van plan om morgen een pakketje (nou ja, briefformaat) naar je toe te sturen, als een soort verrassing. 😉

    Ben nog steeds bezig met opruimen (nou ja, ruim begrip) en ik hoop dat ik een hoop papier weg kan gooien (mijn grootste zonde). Moet leren voor school. Toets en nog een verslag dat gemaakt moet worden.

    Heb deze week alleen aan mezelf gedacht: alleen dingen gedaan die ik wilde doen. Even een weekje bijtanken, want ik kon mijn leraar even niet zien of luchten.

  3. Ik heb een aantal blogjes in de conceptmap staan, maar dan ben ik niet tevreden met de tekst (te weinig) of de foto’s (te weinig, te slecht). Ik heb deze maand nogal weinig blogs geschreven vanwege drukte, al kan ik heel makkelijk gaan SOG-en. ^^”
    Francisca recently posted..Het is weer 29 oktober