Gerard Joling Momentje #1

Mijn vriendin Angela noemt me “Gerard Joling”, omdat ik graag voor de camera sta. Als ik een mooie look heb gemaakt, maak ik veel foto’s en die wil ik wel met de wereld delen. Dergelijke foto’s doen Angela dus aan de presentator/wellusnietustopper/zanger denken en daarom noem ik het Gerard Joling Momentjes, hoewel het op andere blogs beter bekend staat als Look Of The Day. Alleen droeg ik deze look niet vandaag, maar eerder deze maand.

-Fyrinnae Powder Primer
-28 Blush Palette
-HEMA Wenkbrauwpotlood
-Urban Decay Primer Potion
-NYX Jumbo Pencil Milk
-MAC Mono Eyeshadow Club
-NYX Single Eyeshadow Sensual
-MAC Mono Eyeshadow Motif
-Essence Volume Mascara (de Oranje)
-Essence Metal Glam Eyeliner On-The-Go
-Blauwe Automatische Eyepencil
-Mascara Guard
-Dior Addict Ultra Gloss Flash Orange Bolero
-L’OrΓ©al Professionnel Homme Clay
-Schwarzkopf Junior Hairspray (de groene)
-Truitje H&M
-Gouden Ketting Primark

Comments

Gerard Joling Momentje #1 — 4 Comments

  1. Leuke foto’s πŸ™‚
    En weer eens wat anders, ‘Gerard Joling momentje’ πŸ˜›