Gerard Joling Momentje #15

Ook wel bekend als camera whoring, face of the day, look of the day, eye of the day. Dit keer een look met het Sugarpill Sweetheart palette. Mijn haren waren nog aan het drogen van de douche, dus negeer die maar even.

Voor het gezicht heb ik gebruikt: Missha BB Cream #23, HEMA wenkbrauwpotlood #09, NYX Pinched en Guerlain Rouge G Gigolo.

De ogen zijn opgemaakt met Sugarpill Dollipop, Tako en Afterparty. De eyeliner is Gosh Velvet Touch Blue Lagoon en op de bovenste wimperlijn heb ik Gosh Extreme Art Liner Green Glitter aangebracht. De mascara is van M.A.C (Plushlash).

Comments

Gerard Joling Momentje #15 — 3 Comments

    • De credit gaat naar mijn vriendin Angela die me altijd Gerard Joling noemde vanwege mijn voorliefde voor glitters en camera geilheid. xD Bedankt!

  1. mooie look meis!

    maar nee, die mascara is niet om over naar huis te schrijven, helaas valt hij nauwlijks op.
    de lippenstift daarentegen vind ik je nog steeds prachtig staan šŸ˜€