Gerard Joling Momentje #16

Ook wel bekend als camera whoring, face of the day, eye of the day, look of the day. Grijstinten for the win? De armband heb ik van Roos gekregen. Die paste helemaal bij mij vond ze. Groot gelijk. 🙂 De haarband komt van H&M.

Gezicht: Missha BB Cream #23, HEMA wenkbrauwpotlood #09, Milani Coralina blush, M.A.C Viva Glam Cyndi.

Een niet zo spannende ooglook misschien, maar de oogschaduw…. wat een kleur! Het is Urban Decay Gunmetal. Staalgrijs met duidelijke glitter, zonder fall-out! Een musthave wat mij betreft. De highlighter is de blauwe tint uit het E.L.F Eyeshadow Transformer palette. De ogen zijn omlijnd met Gosh Velvet Touch Eyeliner Classic Grey en Cool Mint. De mascara is M.A.C Plushlash.

De oogschaduw is echt gunmetal grijs met een bruine basis. Ik wilde eerst een dupe vinden, maar in de drogisterij kon ik deze tint niet vinden. Ik ben erg blij met dit oogschaduwtje.

Comments

Gerard Joling Momentje #16 — 2 Comments

  1. Wat een mooie look, staat je super!
    En leuk het armbandje voorbij te zien komen ^^