Gerard Joling Momentje #2

Mijn vriendin Angela noemt me “Gerard Joling”, omdat ik graag voor de camera sta. Als ik een mooie look heb gemaakt, maak ik veel foto’s en die wil ik wel met de wereld delen. Dergelijke foto’s doen Angela dus aan de presentator/wellusnietustopper/zanger denken en daarom noem ik het Gerard Joling Momentjes, hoewel het op andere blogs beter bekend staat als Look Of The Day. Alleen droeg ik deze look niet vandaag, maar eerder deze maand.

-Fyrinnae Powder Primer
-Catrice Allround Concealer
-Guerlain Parure Aqua Beige Claire
-Catrice Loose Powder
-Blush?
-HEMA Wenkbrauwpotlood
-Urban Decay Primer Potion
-NYX Jumbo Pencil Milk
-88 Shimmer Palette
-Coastal Scents Gelliner True Black
-Essence Oranje Volume Mascara
-Arissa Lipstick
-LA Girl 3-in-1 Pencil Sheer Lilac
-LA Girl Triple Enhancing Lipgloss Delicious
-L’OrĂ©al Professionnel Homme Clay
-Schwarzkopf Junior Hairspray Groen
-Truitje H&M

Comments are closed.