Gerard Joling Momentje #20

Ook wel bekend als camera whoring, look of the day, face of the day, eye of the day.


Missha BB Cream #23, Catrice Revoltaire Blush, Burt’s Bees Lipshimmer Rhubarb, HEMA Wenkbrauwpotlood #09 Catrice Mono Eyeshadow Starlight Expresso.

M.A.C. Vex, Patina en Club. Eyeko Eyeliner Black, Catrice Eyeliner Wild Thing en Rimmel Extra Wow Lash mascara.

Foto van de zijkant, zodat ik jullie mijn awesome oorbellen kan laten zien in de vorm van ogen. Gekocht bij Restyle.pl.

Comments

Gerard Joling Momentje #20 — 3 Comments

  1. Oh my god, je oorbellen zijn echt supergaaf! Haha, ik keek daar meteen na, toen pas las ik de zin daaronder. :p Wauw, gorgeous! Ook je wing is weer stunning, vind de bruine tinten je heel goed staan! Ik houd nog steeds van de titel. xD
    Cynthiiaa recently posted..Candice Accola Meets Cynthia!

  2. Ziet er mooi uit! Lijkt een beetje op wat ik dagelijks draag haha, alleen dan heb is mijn eyeliner iets ingetogener en mijn oogschaduw is mat. Dit is een wat feestelijkere versie 😉 En die oorbellen zijn prachtig, waar heb je ze vandaan?