Gerard Joling Momentje #25

 

Weer een beetje camera whoring om mijn eye of the day, face of the day, look of the day te laten zien. Op mijn lippen draag ik Renesmee Red lipgloss van de Essence Breaking Dawn Part 2 collectie. De ogen heb ik gedaan met Catrice Toxic Combination uit de Revoltaire collectie. De eyeliner is ook van Catrice: green moss.

Verder is de basis hetzelfde: Missha BB Cream #23, HEMA wenkbrauwpotlood #09, NYX Powder Blush Pinched, Garnier Oogroller Darker Skin en LancĂ´me Hypnose Drama Mascara. De macro stand van de camera is genadeloos, ik ben bij het glossen van de lippen niet binnen de lijntjes gebleven. Oeps!

Comments

Gerard Joling Momentje #25 — 1 Comment

  1. Ik vind het een prachtige look, vooral door de lipgloss. Ondanks dat het een groene kleur is, is het draagbaar, vind ik! Zeker weten!