Gerard Joling Momentje #3 Birthday Look

Edit: muhahaha, dit is wel een hele tijd geleden, maar ik wilde het toch nog even plaatsen. ­čÖé

Mijn Gerard Joling momentjes, op de dagen dat ik me opdofte voor mijn verjaardag en verjaardagsfeest. Mijn vriendin Angela noemt me soms gekscherend Gerard Joling, omdat ik graag voor de camera sta. Ongetwijfeld ook vanwege mijn gevoel voor drama. Het zijn veel foto’s.

17 september look:
Catrice Mousse Foundation, NYX Cream Blush Glow, Garnier oogroller, Urban Decay Primer Potion, MAC Mono Eyeshadow Club, Catrice Eyeliner Spiced Bronze, Catrice Automatic Eyeliner bruin, Lanc├┤me Hypnose Drama Mascara Pop Petrol.

25 september look:
Catrice Mousse Foundation, Catrice Coral Pink Blush, NYX Concealer In a Jar Orange, L.A. Girl Mystic Foundation Nude, Urban Decay Primer Potion, Essence Crazy About Colour Colour Affair + Dare It Groen,┬áCatrice Pastel Delight Metallic Violet Eyeliner, Essence Metal Glam Eyeliner Pretty Cool & On-The-Go,┬áEssence Maximum Definition Volume Mascara, HEMA Wenkbrauwpotlood 09, Gosh Soft ‘n Shine Lipbalm Soft Touch.

LOL, fall-out en eyeliner fail op de wimpers. Whoops!

Comments

Gerard Joling Momentje #3 Birthday Look — 4 Comments