Gerard Joling Momentje #5

Een face of a day / look of a day. De donderdag voor de eerste kerstdag om precies te zijn. Alle foto’s zijn gemaakt met flits en dat vertekend mijn huidskleur een beetje. Ik droeg hier cirkellenzen van www.cirkellens.net, oogschaduw uit het memento mori palette van Kat von D., Essence Metal Glam eyeliner in het zwart met glitter, Chanel Stylo Waterproof in Espresso, Catrice Nude Peach blush, M.A.C. Toxic Tale lipstick en de ketting komt van www.lamoon.nl en heet Glamour.

De oorbellen komen ook van La Moon en heten Ilja. De armband komt van Amy Bijoux.

De kleuren die ik gebruikt hebt heten True (basis), Skull Candy, Meditation, Agatha Pink en Tijuana. Een soortgelijke look is heel simpel na te maken met soortgelijke shimmery kleurtjes. Ik ben niet helemaal tevreden met het resultaat. Het was niet half zo strak zoals ik had gewild, maar ik had geen tijd en geen zin om alles eraf te halen en opnieuw te beginnen. 

Op deze foto zie je wel hoe mooi de kleuren uit het Memento Mori Palette zijn. Ik ben nog altijd enorm in love met mijn palette. De lenzen lijken op de foto’s ook lekker opvallend, maar tijdens een etentje met mijn vriendinnen, viel het niemand op dat ik lenzen droeg. Ach ja, op de foto’s zie je ze in ieder geval wel.

Comments

Gerard Joling Momentje #5 — 2 Comments