Gevaarlijke Dieren

Zijn gevaarlijk. Dat snappen mensen blijkbaar niet. Neem een lief poezenbeest als een tijger. Het welpje was zo schattig! De verzorger heeft het dier met de hand groot gebracht en ook als volwassen kat liet het zich aaien en gaf het kopjes. Dat de verzorger bijna om viel omdat de tijger vele kilo’s zwaar was, tsja. Goh Tijgertje, wat heb je grote klauwen. Goh Tijgertje, wat heb je grote tanden. Laat ik vooral in je kooi stappen en dat alles negeren.

En toen werd Tijgertje een tijger die zijn verzorger aan viel. Waarschijnlijk omdat de verzorger een misstap maakte zoals de tijger zijn rug toe draaien. Misschien deed de verzorger alles goed, maar was Tijgertje gewoon een tijger. Hoe dan ook, de verzorger is niet meer en daarom schoten de mensen Tijgertje neer, omdat Tijgertje een tijger was. Je weet wel, zo’n grote kat met enorme klauwen en tanden, een roofdier…

(bron)

Comments

Gevaarlijke Dieren — 2 Comments

  1. Doet me een beetje denken aan dat filmpje van twee mannen die een leeuw hadden opgevoed en dan laten ze hem vrij en na een tijdje gaan ze weer naar hem toe en dan herkent hij hen nog. Ik weet niet meer hoe het heet, maar het is echt zo’n jankfilmpje haha.
    Lauradenkt recently posted..Alleen nog maar gebliep