Gillette Bikini Tondeuse

[Lees deel 1 eerst hier]

Ik had beloofd met een update te komen, dus bij deze. De Gillette Bikini Tondeuse kost 5.99 euro per stuk en het mesje is niet vervangbaar. De bedoeling is om je oerwoud daar beneden kort te wieken, zonder irritaties.

De eerste keer probeerde ik het “droog” en ik kreeg door mijn enthousiasme wel last van irritatie. De tweede keer probeerde ik het “nat”, dus onder de douche. Dat gaat veel beter. Geen irritatie whatsoever. Ik had al wel het idee dat het mesje iets botter is geworden, maar hij doet het nog.

Ik ben er blij mee. Ik raad dus aan om de tondeuse onder de douche te gebruiken, niet  teveel tijd tussen het “grasmaaien” te laten zitten en niet te enthousiast roetsj roetsjen. Dan zit je goed. đŸ˜‰ Het mesje zal niet al te lang meegaan vermoed ik, maar de voordelen wegen wel tegen de prijs op. Geen irritaties meer, makkelijk, snel en zonder snij gevaar.

Comments are closed.