Gioia: Creabea Attack

Mijn arme ball jointed doll meisje Gioia (Fairyland Littlefee Ante Elf) moest het flink ontgelden, want ik was de afgelopen tijd flink in de creatieve sferen. Haar sleeping faceplate kreeg een Sugar Skull look en ik wilde ook zelf kledij maken.

Nu moet je weten dat ik nooit geen naailes heb gehad. Ik heb mezelf geleerd om met de hand te naaien. Ik had geen patroon en geen eerdere ervaring. Toch wist ik vodden in elkaar te flansen dat verdacht veel op een jurk, jasje en schoentjes. Nu heb ik de smaak te pakken gekregen. Momenteel zit Gioia in enkel een rok op de bank, omdat ik weer iets nieuws wilde maken. Haar afneembare handen en voeten maken het ook makkelijker om iets in elkaar te flansen. Haar sleeping faceplate krijgt waarschijnlijk ook een make-over, maar eerst het jurkje afmaken.

Klik voor een grotere afbeelding. 😉

Comments are closed.