Gioia’s Kleine Metamorfose

Gioia is een ball jointed doll en ze is een Fairyland Littlefee Ante in white skin. Ze moest een vampier voorstellen, maar ik kreeg de vampier vibe maar niet. Linksboven zie je Gioia’s eerste look. Daar was ik niet tevreden mee, dus deed ik haar face-up opnieuw. Zelfs het bloedspoor hielp weinig en er miste gewoon iets.

Ik had een zwarte pruik bestelt voor mijn meest recente aanwinst, maar hij bleek Gioia enorm goed te staan. De ogen had ik gekocht tijdens een sale omdat ik de kleur zo mooi vond en deze bleken er ook perfect bij te passen. Op foto 3 hangt haar linker oog er een beetje uit, maar daar kwam ik pas achter NA de foto’s. 😛

Imogen en Vladini, mijn andere vampier personages, hebben tandjes. Dus eigenlijk wilde ik die voor Gioia ook. Na heel veel moed bijeen te hebben geschraapt heb ik ze helemaal zelf er op gesculpt met Epoxy Putty. Het resultaat voor een eerste modificatie (na mijn oefen hoofdje) vind ik best aardig geworden. Ik ben ook tevreden met haar huidige face-up.

De foto is van crappy kwaliteit, want het weer zat onder andere niet mee. De klikklak zit in haar pruik, omdat het haar anders voor de ogen hangt en ik wilde juist het gezicht laten zien. Ik vind haar nu veel stoerder geworden. Minder kinderlijk en schattig.

Wat vinden jullie? Is ze verbeterd of verslechterd? Ik heb nog meer foto’s verzameld van Gioia’s sculpt. Zo zie je weer dat elke doll er compleet anders uit kan zien, afhankelijk van de eigenaar, ondanks dat ze toch allemaal hetzelfde model zijn.

Andere vampier Ante’s: klik, klik.
Gewone Ante’s: klik, klik, klik, klik.
Gemodificeerde gewone Ante’s: klik, klik, klik, klik.

Comments are closed.