Glamour Por Favor!

Zoals jullie wellicht weten hou ik van glitter en glamour. Mirjam de Wit van La Moon Jewelry maakte een sieraad dat hier helemaal bij paste. Sterker nog: de ketting draagt de naam “Glamour” en is ook ontworpen in dat thema. Boordevol Swarovski kralen in kleur Crystal AB welke zorgt voor een oogverblindende schittering en afgewerkt met 925. sterling zilver. Het prijskaartje is 66 euro, maar dat is niet duur. Ga voor de grap maar eens op Ebay of Etsy kijken naar soortgelijke kettingen. Je krijgt echte swarovski kralen (en niet zo’n beetje ook) met het hoogste zilver. Dit sieraad gaat dus jaren mee en ik kocht hem als eerste investering. Hoewel strass, metaal, plastic en glas ook mooi kunnen zijn: na een tijdje wordt het weer lelijk. Dit sieraad zal vele jaren schitteren, ook dankzij het tijdloze model. Lees meer voor wederom heel veel foto’s.

Ik begin eerst met de bijpassende sterling zilveren oorbellen. Deze kreeg ik er gratis bij, want er was een tijdelijke actie. Hier zie je de oorbellen in gewoon daglicht. Simpel en chic. Maar kijk snel verder wat er gebeurd als de zon erop schijnt.

Daar zou een discobal toch jaloers op worden of niet dan?

Zijwaartse schittering. Toen ik in een zonverlichte kamer ging staan, kon ik er een disco houden. Zo mooi!

In mijn hand heb ik een echt bergkristallen schedel vast. De AB coating doet dus heel veel.

Zo voel je, je met de ketting om. Errug blij!

Glamour geeft je een instant celebrity gevoel.

Gezicht: Catrice Mattifying Mousse Foundation, Garnier Oogroller Darker Skin, Miss Helen Eyebrow Pencil 09, Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar.

Ogen: Urban Decay Primer Potion, NYX Jumbopencil Oyster, NYX Opal, Essence kleurtje gemixt met M.A.C. Club, Essence Metal Glamliner On-The-Go en Lancôme Hypnose Drama Mascara Pop Petrol.

Lippen: NYX Round Hestia.

La Moon Jewelry is de online webwinkel van de jonge Mirjam de Wit. Al haar sieraden zijn met de hand gemaakt en worden door haarzelf ontworpen. La Moon levert ontzettend snel en bij iedere bestelling krijg je zelfs een persoonlijk kaartje. De sieraden van La Moon zijn prachtig, elegant en tijdloos. De sieraden die zij maakt zijn gewoon helemaal mijn stijl. Bij andere shops en in de winkels zie ik vaak lelijke kralentroep. Vaak te lang, te fijn of te grof. Alles wat ik mooi vind is vaak enorm duur. Hier krijg je bling voor een nette prijs. Ik heb al eerder bij haar bestelt, nog niet zo lang geleden. Toen bestelde ik Cinderella. Dus een waarschuwing vooraf: als dit helemaal je smaak is, ga er dan niet te vaak kijken, want La Moon is zwaar verslavend. 😛 Voor de duidelijkheid: dit sieraad heb ik, evenals het vorige, zelf betaalt. Dit is geen betaalde reclame, maar echt mijn (vooruit: erg blije en opgetogen) mening. Ik ben erg tevreden met mijn twee luxieuze sieraden. Ik kan niet wachten om mensen te verblinden met mijn bling. Laat die herfstzon maar komen!

Comments

Glamour Por Favor! — 10 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention La Moon Glamour Ketting | Glamour Por Favor, Glamour Por Favor! -- Topsy.com

  2. Pingback: Controle rookverbod VWA in Blije (friesland) | Stoppen met Roken