Glossybox December

We weten vast allemaal wel wat Glossybox is, maar voor het geval je het nog niet wist: het is een abonnement. Je betaalt elke maand 12.50 euro inclusief verzenden voor een doos met vijf miniaturen. Deze miniaturen kan je uitproberen en beoordelen. Ideaal voor mensen die houden van cosmetica, testers en verrassingen. Ik ben zo’n iemand en vrij nieuwsgierig, vandaar dat ik nu ook een abonnement heb. Elke maand kan je het abonnement opzeggen. Dat is ook erg fijn. Als de box niet (meer) bevalt, dan zet je het gewoon stop. Doe je dat niet, dan blijft het abonnement door lopen.

De doos zelf werd geleverd in een mooie “verzend doos” en daar binnen in zat deze rode doos. Als je nooit weet wat je, je cosmetica verslaafde vriendinnen moet geven: zie hier uw antwoord. Geef de complete doos of vul het met je eigen goodies. Geen inpak stress meer. Je kan het ook als opbergdoos gebruiken. Ja, ik hou van dozen. Valt het op?

Ik móést meteen weten wat er allemaal in zat. Dat de inhoud al omschreven staat op een gouden kaartje bovenop het pakpapier…ja, zoals gezegd, ik ben nieuwsgierig. En erg slecht in alles weer netjes inpakken.

Binnen in de doos zitten “hamster slingers” zoals wij die noemen. Onze dwerghamster Hamster kreeg dit spul altijd om zijn nestjes van te maken. Vandaar. In de doos van deze maand zaten:

1. Schwarzkopf Osis+ Glamour Queen Hairspray (full fize).
2. Peggy Sage Nepwimpers met kristalletjes met wimperlijm.
3. Miniatuur van Dermalogica Daily Microfoliant.
4. Miniatuur van Koh Essential Hand Nourisher.
5. Cowshed Lippie Cow Natural Lipbalm.
6. Sample oogschaduw van Scaredy Cat Cosmetics in Chakra.
7.  Zo’n eetbare kerststok. Hoe heten die dingen in het Nederlands?

Vanwege de feestdagen zaten er meer producten in dan normaal. Ik was erg blij om te zien dat de miniatuurtjes niet zo mini waren als ik had gevreesd. Je wordt niet afgezet met een sample klodder handcrème in een sachet zeg maar. Nadeel is natuurlijk dat je opgescheept kan worden met producten die je niet fijn vind. Gelukkig heb ik familie en vrienden die het helemaal niet erg vinden om een product te krijgen. 😉

Comments

Glossybox December — 2 Comments