Gosh Eyebrowpen Wheat

Ik was erg nieuwsgierig hoe dit zou bevallen. Zo’n stift kost rond de 6 euro, is verkrijgbaar in meerdere kleuren, bevat 1.2 ml en moet met de punt naar beneden / zijwaarts bewaard worden.

De viltstift-achtige punt is buigzaam, maar niet slap. Helaas komt er af en toe weinig product in de punt. Als je dan het begin van je wenkbrauwen subtiel nog wil bijwerken, kan dat irritant zijn. De kleur droogt anders op, dus als je een kleur wilt testen, moet je eventjes wachten tot hij droog is. Drogen gaat aardig snel.

Sorry voor mijn apenbeharing op deze foto. Wanneer het product nog nat is, kan je het vrij makkelijk weg vegen. Als het zo goed als droog is, kan je de kleur nog goed uitvagen. Als het product helemaal gedroogd is, dan blijft hij redelijk goed zitten. Hard wrijven zal hij niet overleven, maar dit product is bij mij nog nooit (onvrijwillig) vervaagd of uitgelopen.

Ik vind het wel een fijn product voor in het inkleuren van de wenkbrauwen. Precisiewerk is niet zo aan de wenkbrauwstift besteed. Mijn wenkbrauw “staartje” teken ik soms bij met een wenkbrauwpotlood. Heel soms werk ik daarmee ook het begin bij.

De samenwerking van stift en potlood is ideaal voor mij. De stift is meer naturel en werkt lekker snel. Het is niet zo getekend en ik zet mijn wenkbrauwen minder snel te zwaar aan. Dat wilde nogal eens gebeuren bij wenkbrauwpoeder.

Ik vind het een aanrader voor iedereen die al wel wenkbrauwen heeft (lees: duidelijke haartjes) en voornamelijk inkleurwerk nodig heeft. Heb je geen wenkbrauwen (lees: zo blond dat ze onzichtbaar zijn), dan ben je meer gebaat bij een potlood.

Comments

Gosh Eyebrowpen Wheat — 1 Comment