Gosh Gasoline

Tijdens het Nagelfestival van De Kruitvat kocht ik mijn allereerste Gosh lakje ever. Ik had namelijk niets met het merk. Ik vond de kleuren maar blaah en de prijs te hoog. Maar aangezien ik heel graag een topcoat van Rimmel wilde hebben en ik toch wel nieuwsgierig was naar Gosh, besloot ik Gasoline mee te nemen. Ik had Gasoline al eerder gezien op andere blogs en dit lakje sprak me sowieso qua kleur en finish het meeste aan.

Eenmaal thuis las ik wat reviews over Gosh Gasoline. Volgens één van deze dames had Gasoline maar liefst vier lagen nodig om dekkend te zijn. Ammehoela! Dus ik besloot om een cyclaamkleurig nagellakje als basis te gebruiken. Essence Crazy About Color in Think Pink. Mocht Gasoline inderdaad vrij sheer zijn, dan scheen er tenminste een leuk kleurtje doorheen.

Het Essence lakje dekte met 1 laag. Dus dat was fijn. Gasoline was enorm sheer. Ik heb twee laagjes aangebracht. Op sommige nagels pakte het niet goed. Dat gaf een grappig gradient effect. De houdbaarheid is prima. Mijn nagels hebben al wat te verduren gehad en het zit er nog prima op. Qua aanbrengen ging het wel goed, maar het is wel irritant dat hij sheer is. Gebruik dus een dekkende onderlaag.

De kleur vind ik wel mooi. Paarsig dat een beetje naar blauw leunt, bomvol shimmer. De shimmer veranderd een beetje met het licht. Roze, rood, blauwig. Ik vind Gasoline het mooiste in kunstlicht, want dan glinsteren de nagels erop los. De foto’s met de paarse achtergrond zijn binnenshuis gemaakt. Foto 3 van hieronder is met flitser gemaakt en de laatste foto is gemaakt in zonlicht. Ik heb mijn uiterste best gedaan om de nagellak netjes aan te brengen en daar ben ik in gefaald. Jammer, maar helaas.

   

Comments

Gosh Gasoline — 1 Comment

  1. Jammer dat ie sheer is. Ik moet nog een aantal lakjes van Gosh swatchen, maar het valt wel op dat de meeste erg sheer zijn. En dat is jammer, voor die prijs!