Gosh Waterproof Eyeshadow I Love That Beige

Deze “waterproof eyeshadow” sticks noem ik liever shadesticks. Gosh kan dat niet doen, want M.A.C. was ze al voor. Hoe dan ook, dit is het hetzelfde idee. Een stick met vettig product in allerlei shimmery kleuren voor op je oogleden. Deze zijn ideaal als basis. Ze brengen de kleur van je oogschaduw op en je hoeft ze niet te slijpen. De lichtere kleuren (ik heb expres voor I Love That Beige gekozen) kunnen tevens als highlighter gebruikt worden. Multitasking ftw! De sticks hebben echter ook nadelen.

Toen ik de stick kocht, was het puur uit nieuwsgierigheid. Ik probeerde hem als oogschaduw. Dat stond heel mooi, maar helaas, binnen enkele minuten zat alles gezellig in mijn crease te chillen. Toen besloot ik hem als primer te proberen. Dat ging ook niet helemaal goed. Mijn oogleden waren te vettig. De ene keer gaat het goed, de andere keer hopeloos fout. Als je van jezelf geen vettige oogleden hebt, kan je deze sticks dus prima als primer gebruiken. Wel even uitsmeren natuurlijk, zoals je met een jumbopencil ook zou doen. Meestal gebruik ik ook nog een “echte” primer onder de stick, zodat alles gegarandeerd de hele dag op zijn plek blijft zitten.

Boven zie je I Love That Beige geblend en onder een gewone streep met de stick. Ik gebruik hem graag op mijn wenkbrauwbot en het is ook heel tof om hem onder matte oogschaduws te dragen, voor een mooi glanzend effect.

De Waterproof Eyeshadow Sticks kosten zo’n 9 euro geloof ik en zijn te koop bij Kruidvat. Je hebt allerlei kleuren, behalve zwart. De zwarte huls bevat een witte stick met minder shimmer dan de andere sticks. Dit is de enige die ook verkocht wordt als primer. Ik raad I Love That Beige wel aan, vanwege de shimmer en het feit dat je hem ook als highlighter kan gebruiken. Wellicht had ik ook een donkere kleur gekocht, als ik nog geen zwarte jumbopencil had. Gosh is een dierproefvrij merk.

Comments

Gosh Waterproof Eyeshadow I Love That Beige — 1 Comment

  1. Deze heb ik ook, in precies dezelfde kleur đŸ™‚
    ik gebruik ze als een nyx jumbo pencil..