GPF 2.0

Ik heb besloten Glamour Por Favor te veranderen. Sommige posts zijn verwijderd en wellicht dat enkele pagina’s ook nog aangepast, dan wel verwijderd worden. Ik heb besloten om niet alles er af te gooien, aangezien sommige mensen nog wat aan mijn reviews zouden kunnen hebben en ik het ook wel belangrijk vind om terug te kunnen lezen. hoe tenenkrommend dat soms ook kan zijn.

De lay-out is ook flink veranderd en voortaan staan er alleen de intro van de tekst op de pagina, waardoor men verplicht op “lees meer” moet klikken. Er staan drie posts op de voorpagina en het scheelt aan scroll werk. Als je me volgt via bloglovin, kom je echter op de volledige post uit en dan is het allemaal niet van toepassing.

Ten slotte ga ik weer terug naar basics. Ik ga weer voor mezelf bloggen en posten wanneer het mij uit komt. Ik kan me niet aan mijn eigen deadlines houden en inhoudelijk neemt de kwaliteit ook niet bepaald toe. Niet getreurd, je kan me ook gewoon volgen via twitter.

Oh ja, de categorieƫn heb ik ook aangepast. Alles opnieuw sorteren was een drama, dus maak er maar flink gebruik van. Ik wil hierbij alle mensen bedanken die mij gevold hebben en ik hoop dat jullie het blijven doen. Hoe dan ook, ik wil vooral zelf weer plezier krijgen in het bloggen en dan volgt de rest vanzelf wel weer.

Als je nog puntjes van kritiek hebt (wees aardig, ik heb een kwetsbaar zieltje), vragen en / of andere opmerkingen, laat het dan weten in de comments. šŸ˜‰

Comments are closed.