Guerlain Rouge G Gigolo

Meet mijn nieuwste make-up vlam: Guerlain Rouge G #70 Gigolo. Wat de kleur te maken heeft met mannelijke prostituees weet ik niet, maar dat het een mooi kleurtje is, dat weet ik wel. Gevat in een uiterst chique verpakking!

De lippenstifthuls ziet er uit als een soort space cocoon uitgevoerd in glanzend zilver.

Het formaat is wel iets “dikker” dan een gewone lippenstift, dus bijzonder compact lijkt hij niet. Maar zoals liefhebbers van de Rouge G lijn al weten heeft Guerlain nog een verassing ingebouwd.

Een uitklapbare spiegel die automatisch open klapt als je de lippenstift uit de dop haalt. Is dat handig of is dat handig? De dubbele spiegel sluit op elkaar, dus je hoeft niet bang te zijn voor vlekken of krassen. Een nadeel aan de verpakking is dat hij niet hervulbaar is.


Aangebracht met de lippenstift zelf in donkerder licht.

De Rouge G lippenstiften bevatten (synthetische) robijnen poeder. Als je vriendinnen niet onder de indruk zijn van de supersonische huls, dan kun je altijd daar nog mee pochen. Het poeder “reflecteert het licht voor een spectaculair effect” volgens Guerlain en volgens Rituals stimuleert robijn poeder de bloedsomloop voor mooiere lippen.


Aangebracht met een lippenpenseel in bewolkt daglicht.

De lippenstift heeft een romige structuur, droogt mijn lippen niet uit en geeft goede dekking. De glans hoort bij de lippenstift zelf. Dus er is geen sprake van een balsem of gloss.  De kleur is een bessen magenta tint. Ook blijft hij redelijk lang zitten. Na 7 uur waren mijn lippen nog gestained met lippenstift. Dat langzame slijten vind ik wel prettig, anders krijg je zo’n rand. Minder prettig is de prijs: ± 38.40 euro.

Comments

Guerlain Rouge G Gigolo — 3 Comments

  1. Ach ja, of dat robijn wel of niet goed is voor de doorbloeding laat ik even in het midden (heb nog niets gemerkt bij mij), maar vraag jezelf eens af: als er echt robijn in zit, hoe veel zou erin zitten, en zou deze kleine hoeveelheid effect kunnen hebben?

    Ik heb van een insider gehoord dat als er te veel edelsteen in een lipstick zit, het net lijkt alsof je zeer schurend zand op wil smeren en daarnaast zijn edelstenen heel erg kostbaar.

    Ik heb gewoon een broertje dood aan dat zulk claims.

    Maar, toegegeven, het is een erg mooie lipstick, de kleur is roze, maar niet te roze, als je me begrijpt. Precies goed.
    Nurchamiel recently posted..Matten it up: Gosh Magic Star