Guess Who’s Back?!

Yaora! Dit is haar meest recente en waarschijnlijk permanente metamorfose. Zo zag er eerst uit. Roos (haar eigenaar) had een nieuwe face-up laten doen, maar die vond ze na een tijdje toch niet meer zo leuk. Dus mocht ik haar opnieuw doen. In de tussentijd had Yaora al nieuwe ogen en een andere pruik gekregen.

Dit was de face-up die ik haar had gegeven. Roos vond de wimpers te dik en de wenkbrauwen niet mooi. Dus heb ik enkele aanpassingen gedaan.

De face-up bestaat uit aquarelverf en soft pastels. Alleen de sproeten had ik met een aquarelpotlood gedaan. Later heb ik de wenkbrauwen en wimpers aangepast met aquarelpotloden in zwart, bruin en wit.

Yaora heeft lijm in haar joints voor extra grip. Dat helpt om beter te poseren. Nadeel is dat lijm nogal snel vies word. Ik had echter geen zin om haar uit elkaar te halen en in bad te doen. Dus besloot ik haar een spons bad te geven met wonderspons.

Behalve enkele vlekjes en een verdwaalde kattenhaar, bleek ze ook gewoon smerig te zijn. Waarschijnlijk doordat Roos’  huisgenoten roken en ze de poppen niet kwijt kan in haar kamer. Roos is zelf natuurlijk zuinig op haar dollies.

De ketting met het schelpje heb ik zelf gemaakt. Haar hoofd lag er toch af om te drogen na het spuiten met sealer. Vorige keer ging ze ook al huiswaarts met een ketting. 🙂 Ik vind Yaora heel gaaf in deze stijl. Ik kon eerst niet goed met haar klikken en ik vond haar te groot. Nu stoort haar grootte me minder. Zo’n msd is veel fijner rond dragen, dus misschien koop ik er ooit toch één. Maar tot nu toe vermaak ik me prima met mijn tinies. 😉

Comments

Guess Who’s Back?! — 1 Comment