Haartape

Wat ik doe als ik amper een euro op de bank heb staan? Kijken wat voor raars ik op Ebay kan kopen voor een dollar. Haartape onder andere. Dus ik bestelde haartape. Ik kreeg twee pakjes. Goed voor 4 velcro vellen. Het is een soortement klitteband dat je op je haar drukt, zodat het haar uit je gezicht is. Ideaal voor een pony (frou)ย of een lok. Geen knikjes in je haar zoals met spelden wel eens gebeurt, geen overhangende plukken zoals bij een haarband. Makkelijk op je haar te drukken en net zo makkelijk er weer af te halen.

Voordelen: goedkoop, makkelijk in gebruik, snel, geschikt om slechts een deel van het haar weg te nemen, geeft geen knikjes in het haar, breed genoeg om overhangend haar te voorkomen.
Nadelen: verzenden duurt relatief lang omdat het uit Hong Kong komt, geeft wel een beetje pluis aan het haar, is misschien minder geschikt voor dik haar.

Wat jij? Haartape yay or nay?

Comments

Haartape — 8 Comments

  1. whaha, grappig ๐Ÿ™‚
    K zou t wel handig vinden als je moet werken ofzo, thuis dan. Kan je je lastige lok ff opzij doen met tape. ๐Ÿ™‚

  2. Cool ๐Ÿ™‚ maar is het niet raar, zo’n ding in je haar? Of is het echt een dingetje om thuis in te hebben bij wijze van handig en verder niet te gebruiken? Werkt ie ook in de wind? Dat lijkt me namelijk wel super awesome ^^

    • Ja, het is echt voor thuis om je haar weg te doen als je gaat make-uppen of een maskertje wilt op doen of als het haar in de weg hangt bij het lezen. Ik zou hem niet buiten dragen. xD

  3. Ik zag ze laatst toevallig ook ergens verschijnen! Ze lijken me best wel handig voor binnenshuis!