Happy Time

Kwijlen over mode foto’s. Eerder deed ik dat met tijdschriften, maar nu ben ik een Pinterest verslaafde met een grote collectie aan mode plaatjes. Heerlijk vind ik het. Al die prachtige jurken, gave schoenen en mooie sieraden. Kwijl… kwijl…

Nagellak. Ik heb een grote collectie, nog altijd groeiende. Ik kan super enthousiast worden van aparte kleurtjes, mooie effecten en nieuwe collecties. Ik draag ook bijna altijd nagellak. Zonder nagellak voel ik me “naakt”. Mijn moeder (op de foto kan je haar voet bewonderen) vind mijn verslaving helemaal niet erg. Integendeel, zij snuffelt graag in de nagellak doos. Sem wilde als puppy ook, maar hij moet het maar bij zwart-wit houden. Is niet gezond voor hondjes.


(bron)
Oktober betekent herfst. Mooie rood-bruin-gele bladeren, kastanjes, eikels, de geur van rottende bladeren, warme chocolademelk en natuurlijk Halloween. Hoewel het in Nederland niet echt gevierd word, vind ik al die Halloween accessoires ontzettend leuk. Griezelfilms kijken, tarot leggen, het is extra leuk op 31 oktober.

Nutteloze feiten, willekeurige lijsten en allerhande stukjes kennis. Ik ben er dol op. Ik heb recent op Bol.com twee boeken vol feitjes en weetjes gekocht. Listomania en The Ultimate Book Of Top 10 Lists. Verslavend! Ik ben dus ook zo’n irritant persoon die graag begint met “nou eigenlijk…” en “wist je dat…”. Nee ik ben geen fervent Triviant speler, maar ik mag graag “nutteloze informatie” tot me nemen. Via boeken, artikelen of televisie.


(bron)
Inspirerende en ontroerende verhalen, die ik her en der tegenkom. Altijd prachtig om te zien hoe groot liefde kan zijn en hoe sterk wezens kunnen blijven ondanks bepaalde omstandigheden. Hier enkele voorbeelden:

 

Comments

Happy Time — 3 Comments

  1. Kinderhater? Rofl, moest echt aan Ted denken van die film. Die zegt ook echt iets, hilarisch. Kan eigenlijk niet, maar moest zó hard lachen! Tranen rolde over mijn wangen. Maar als iemand verslaafd is aan nagellak of make-up, dan is dat altijd amazing. Helemaal als je wat mag lenen aka kapen of gewoon wat stelen! ^^
    Cynthiiaa recently posted..Too Faced Shadow Insurance Vs. Etos Eyeshadow Underbase.