Harley’s Rek & Strek Oefeningen

Zijn we klaar voor wat Harley foto spam? Inmiddels is hij gerestringed en heeft hij een “eigen” outfit. Deze was eerst van Vladini en hoewel het Harley goed staat, wilde ik ook een outfitje voor hem zelf. Geen afdankertje van Vlad. Nou ja, gevoelsmatig dan.  Hoe dan ook, klik snel verder voor meer foto’s.

Op één been! Vlad kan dat ook, maar met Chung-Cha heb ik het nog niet geprobeerd.

Voor deze foto moest hij wel weer op de stoel steunen, anders kukelde hij voorover.

De achtergrond is overigens geen photoshop, maar een backdrop. Een soort kleed dat je drapeert als achtergrond voor foto’s.

Comments

Harley’s Rek & Strek Oefeningen — 2 Comments

  1. Oh, mooie lay-out trouwens, I like! 🙂 Jaaaj, props voor de strekoefeningen, soms voelt dat echt amazing. Doe het ook altijd als ik ga hardlopen, anders verrek ik wat, no joke hoor! Dat heb ik enorm snel als ik mijn heupen niet strek of opwarm. :’)
    Cynthiiaa recently posted..Make-up, voel jij het zitten?