Haru Look

Herinner je, je de ball jointed doll Haru-Hanako nog? Dit schreef ik in het vorige logje: “Ik wil Haru’s face-up ook nog een keer na maken. Ik heb haar oogschaduw al uitgetekend en vertaald naar een mensen oog. Nu moet ik het alleen nog even gaan doen. De kleuren heb ik ook al in huis.” Dus op Valentijnsdag ging aan de slag! Met dank aan Picnik heb ik mijn pruik, lipkleur, wenkbrauwen en oogkleur veranderd. De mascara is intenser gemaakt en ik heb ook een beetje airbrushing laten doen (niet dat ik daar knapper van werd, maar goed). Mijn huid heeft op foto 1 een dracula behandeling gekregen en de adertjes heb ik in foto 2 uit mijn oog gepoetst.

Natuurlijk moest ik de basis wel zelf doen. Daarvoor heb ik de volgende spullen gebruikt:
Missha BB Cream #23; Garnier Oogroller Darker Skin; NYX Pinched; Eyeko Graffiti Eyeliner Black; HEMA Wenkbrauwpotlood #11; Urban Decay Primer Potion; Gosh Velvet Touch Eyeliner Classic Grey; Lancôme Hypnose Drama Mascara; Sugarpill Tako, Buttercup, Love+, Dollipop. Op de lippen droeg ik oorspronkelijk M.A.C. Viva Glam V met daaroverheen Dior Ultra Gloss Flash Empire Pink.

Ik heb ook een poging gedaan om sproetjes te tekenen, maar dat ging niet zo goed. Het bleek nogal lastig om een manga ogen naar een mensen ogen te vertalen. Ik had het inderdaad wel uitgetekend, maar uitvoeren bleek andere koek. Oorspronkelijk wilde ik ook valse wimpers gebruiken, maar ik besloot het toch maar niet te riskeren. Gelukkig geeft mijn huidige mascara ook veel volume. 😉

Perfect is de look niet, maar ik vind hem wel goed gelukt, afgezien van de foutjes hier en daar. De pruik is een splitwig van CosplayWigsUSA in het bruin en blond. Erg mooi! Maar goed, dit was ook de enige lange pruik met pony in mijn collectie, dus vandaar die keuze. De jurk is van Great Looks geloof ik.

Comments

Haru Look — 5 Comments