Hello Kitty, Shirley and Buddy!

(Ja, netjes is anders, I know, vergeef me). Ik gebruikte  3 lagen MNY 130, Jade Black Knight, Essence Colour and Go in een roze kleur en rhinestones voor de Hello Kitty gezichtjes. De oren moet je er zelf maar even bij bedenken. 😉 De andere nagels zijn gedaan met 3 lagen Sinful Colors Shirley & Buddy. Een prachtig roze kleurtje met blauwe glitters. Wel jammer dat hij zo ontzettend sheer is. Lees meer voor meer foto’s.

Nee, ik heb inderdaad geen vaste hand.

Schele Kitty.

Comments

Hello Kitty, Shirley and Buddy! — 9 Comments

  1. Doop hem gewoon om tot pokémon of zo iets dergelijks en niemand die je beschuldigt van het ten schande maken van hello kitty :p Ik vind haar best wel cute

  2. ze is echt cute! alleen beter strikjes ipv bloemetjes kunnen gebruiken :p

    vind haar leuk hoor 😀

  3. Aw. Ik zou het eigenlijk willen proberen hoor, oortjes vijlen, maar daarvoor wil ik dus niet mijn eigen nageltjes voor kapotvijlen. Misschien dat ik later een hele grote batch kunstnagel koop en het daar op probeer…