Welkom op mijn nieuwe blog

Ik heb besloten een eigen plekje op het web te reserveren. Ik blog nu al zo lang en een eigen “website” is altijd een droom van mij geweest. Ja, sommige mensen hebben simpele dromen. Welnu: het plekje is er gekomen: je bent er nu.

Ik heb besloten om vrolijk verder te bloggen over beauty. Hoewel er af en toe ook persoonlijke logjes tussendoor zullen komen. Ik blijf voorlopig in het Nederlands bloggen, maar ik ben wel voornemens om het in de toekomst tweetalig te gaan doen. Nederlands en Engels. Maar dat zien we dan wel weer.

Ik ben tevreden Glamour Por Favor. Een naam die zomaar in mij opkwam toen ik met mijn vriendin Angela aan het nadenken was over een domeinnaam. Het past veel beter bij de inhoud van mijn blog dan AutumnDaydreamer.

Veel plezier met het lezen van mijn blog en hopelijk komen jullie nog vaak terug!

Comments

Welkom op mijn nieuwe blog — 3 Comments

  1. Nou de allereerste reactie! Eindelijk een .com adres. Ik ben heel benieuwd wat je er allemaal van gaat maken maar tot dusver ziet het er erg leuk uit!

  2. Heey Shirley,
    gefeliciteerd met de opening van je mooie nieuwe site, wat issie leuk geworden zeg! Ik zal de link in mijn links overzicht plaatsen, wie weet levert het je weer nieuwe bezoekers op 😉