HEMA Instagram Boekje

Leg jij je leven vast met je smartphone? Verslaafd aan Instagram? Fan van retro foto’s? Of van kleine handzame fotoboekjes? Dan is het HEMA Instagram boekje iets voor jou. Ik heb zelf geen Instagram, maar wel Pixlr-O-Matic. Een browser based bewerkingsprogramma die een Instagram feel aan je foto’s geven.

HEMA Fotoboekjes zijn er in 10×10 cm vanaf 5 euro. Een boekje kan bestaan uit 18 tot 80 foto’s. Een maatje groter is ook mogelijk. Ik heb een 13×13 cm boekje. Deze zijn er vanaf 8.50 euro en wederom keuze uit 18-80 foto’s. Je hebt keuze uit drie achtergrond kleuren. Ik koos voor zwart. De foto’s worden gedrukt op echt fotopapier.

Ik raad aan om van tevoren een selectie te maken en deze in een aparte map te stoppen. Beslis ook alvast de volgorde. Zo voorkom je dat je per ongeluk dubbele foto’s hebt. De foto op de voorkant komt sowieso tweemaal voor.

Het HEMA fotoboekje is een groot succes in de familie. Ik moest iedereen mijn “leuke fotoboekje” laten zien. Het kleine formaat is ook erg handig met opbergen / meenemen. Dit formaat is onder andere ideaal voor een happybox. Een doos waar je dingen in stopt die je blij maken, voor als je een instorting hebt. 😉

Comments are closed.