Het is Dierendag

Mijn praatgrage parkiet en verwende hond worden vandaag weer extra in de watten gelegd. Hier wat leuke weetjes over mijn beestjes:

 • Lizzy heeft leren praten door Mojo (R.I.P).
 • Lizzy heeft mijn oom nog altijd niet vergeven voor het knippen van haar nageltjes en vleugels (in haar jonge jaren). Laatst stond hij bij de kooi en kon rekenen op flink wat verontwaardigt geschetter.
 • Sem gaat altijd rollen na het eten.
 • Een bouvier (!) is bang voor Sem.
 • Lizzy doet kus geluiden na, wij doen haar weer na en zij reageert weer.
 • Sem inspecteert elke boodschappentas die binnenkomt.
 • Lizzy is eigenlijk geen vrouwtje.
 • Sem ligt het liefst opgekruld of op zijn rug.
 • De mevrouw van de dierenwinkel let op de nagellak van mijn moeder. Ik heb al tweemaal de nagellak moeten noteren. China Glaze Meteor Shower en Orly Fowl Play vielen in de smaak.

Comments

Het is Dierendag — 1 Comment

 1. Hihi, ik kijk zelf ook op straat altijd naar nagellakjes, en schoenen xD Dan zie ik weer een mooi kleurtje voorbij lopen of wesome schoenen dan dan stap ik nog net niet op die persoon af waar ze ze gekocht heeft… xD
  Misschien volgende x die persoon aanspreken en een foto van de desbetreffende schoenen maken, maak ik een schoen portfolio :p