HG Nagellak Remover

Mijn Holy Grail Nagellak Remover kost nog geen 2 euro en is van Kruidvat’s eigen merk. Het is de “roze fles”, de remover zonder aceton. Hiervoor gebruikte ook altijd goedkope removers. Zo gebruikte ik tijdenlang Essence (de “paarse fles”). Ik heb een glitter trauma opgelopen toen ik O.P.I. Mad As A Hatter wilde verwijderen. God, wat een gedoe. Mijn nagels waren dagen nadien nog van slag en ik liet glitternagellak maar even voor wat het was.

Tot ik een keer besloot de Kruitvat remover mee te nemen. Hij deed zijn werk prima en mijn nagels bleven er ook vrij normaal onder. Toen wilde mijn moeder O.P.I. Ali’s Big Break verwijderen met haar Essence remover, maar dat ging stug. “Ja, het is een mooi lakje Shirl, maar wat een gedoe om te verwijderen”. Nou, bij mij ging hij er voor een glitterlakje er vrij makkelijk af. Slechts twee watjes nodig gehad. Toen ging er een lampje branden.

Ik lakte voor de kerst een mani met L.A. Girl Rockstar + Essence Rock ‘n Roll + O.P.I. Mad As A Hatter. Toen de mani begon te chippen, moest ik er aan geloven. Ik slikte en verontschuldigde me alvast aan mijn nagels (bij wijze van spreken dan hè). Dit ging vast weer een uiterst vervelend karweitje worden. Ik zal niet liegen, ik had nog steeds wel moeite met Mad As A Hatter, maar het ging zeker minder lastig dan de vorige keer. Best knap voor een remover zonder aceton toch?

Kortom, doe mij maar gewoon weer Kruitvat’s eigen merk remover. Deze kan een nagellak met glitters aan en maakt sneller korte metten met nagellak dat uitsluitend uit glitters bestaat. Er is natuurlijk wel weer een nadeel: de dop draai je snel kapot. Als je een beetje klunzig bent en de dop kapot hebt gedraait, mag je de remover wel op een daar-stoot-ik-hem-onmogelijk-om-plek zetten.

Comments

HG Nagellak Remover — 7 Comments

  1. Kruitvat heeft nu ook Broadway kunstnagelremover (in een potje). Ideaal voor luie mensen die glitterlak op hebben. Dan gaat het er pas makkelijk af! (Oke, er zit wel aceton in, maar als ie op is, dan giet ik er acetonvrije remover in).
    Nurchamiel recently posted..January Wishlist Update

  2. Het is karweitje, niet karwijtje 😉

    Hm, misschien die remover ook maar eens proberen :). Ik gebruik ook altijd gewoon goedkope nagellak remover en iedere keer weer een andere, maar heb kruidvat nog nooit geprobeerd.

  3. ik gebruik altijd die van de Hema, dat gele goedje, in een redelijk grote fles. Sinds ik daarmee begonnen ben is dat echt mijn holy grail remover. En dat heb ik wel nodig xD als je niet tegen het gebruik van nagellak remover met aceton bent, moet je die echt eens proberen <3
    Rooz recently posted..Novala Takamoto – Rules On The Lolita

  4. Ik heb die andere fles, die blauwgroenige mét aceton, maar die vind ik echt verschrikkelijk. Het veegt de nagellak alleen maar uit over mijn hele vingers en mijn handen stinken nog urenlang. Dus ik ben blij als die op is! Dan maar eens die roze proberen.