I love lace

Mijn outfit van de tweede kerstdag. Oh jaaaa, daar had ik namelijk nog een foto van. Ik had een leuk shirt gevonden bij M&S Mode, met kant op het bovenste gedeelte van de armen in plaats van compleet kanten mouwen. Ik vind compleet kanten mouwen vaak niet zo lekker zitten, dus dit was ideaal! Verder draag ik een kanten strokenrok met knielengte van Great Looks en een zwarte riem met buideltje (M&S). Sieraden komen van La Moon (Cyana oorbellen en Cinderella hanger).

Wat vinden jullie van kant (de stof…)? Waar mag kant aan zitten? Heb je nog eisen aan het soort kant?

Comments

I love lace — 7 Comments

  1. hier heb ik maar 1 ding op te zeggen:

    raschel lace.. yuck! nee! echt niet! yuck yuck yuck! xD (iets met loli en mooi kant xD)
    nee, het kant watje in de winkels vaak op kleding stukken tegenkomt is echt niet mijn din en dat laat ik dan ook met veel liefde in de rekken hangen, ongeacht of ik het kledingstuk verder wel mooi vind.
    Rooz recently posted..Outfit Of Today