Illamasqua & China Glaze

Illamasqua Obsess. Dit is een fel fuchsia kleurtje met een semi-matte finish. Obsess dekt in 1 tot 2 laagjes, maar gaat niet super lang mee. Obsess zat in een duo verpakking met Hemlock en die laatste wilde ik graag hebben. De duo op ASOS bleek goedkoper te zijn dan 1 lakje via Illamasqua zelf, dus de keuze was snel gemaakt.

Illamasqua Hemlock is prachtig! Het is een nude-taupe kleur met een roze naar gouden naar groene duochrome sheen. Mijn foto’s doen Hemlock absoluut geen eer aan. In het echt is hij zoveel mooier! Hij dekt in ongeveer 3 lagen en kan op zichzelf gedragen worden, maar je kan hem ook als 1 laagje over een ander kleurtje doen.

Hemlock over Obsess lijkt op Zoya Reece. Obsess word iets lichter, glanzend en krijgt een gouden glans. De lakjes zitten in potjes met een valse dop, zoals bij Chanel. De valse dop er af halen kost wat moeite. Je krijgt dan een ronde dop, in plaats van vierkant en dat lakt wel iets fijner.

China Glaze Water Waiting For You is een blauw glitterlakje dat op zichzelf gedragen kan worden. De glitters zijn o.a. groen, paars, blauw. De glitters zijn rond en hexagonaal en variĆ«ren in grootte. Dit lakje doet me denken aan zeemeerminnen. Topcoatje erover en je de grittyness verdwijnt. De foto doet Water Waiting For You geen eer aan, maar mijn camera weigerde om goede foto’s te maken van mijn mani. Dus vandaar de swatch foto.

Illamasqua is te koop via de eigen website en via ASOS. China Glaze is te koop via Enchantra, Boozyshop en Ebay. Water Waiting For You is onderdeel van de Cirque du Soleil collectie van China Glaze.

Comments

Illamasqua & China Glaze — 1 Comment

  1. Wow, Obsess met daarover een laagje van de Hemlock is echt een schitterende combo. Het heeft iets magisch. ^^ Damn girl, goedkoper dan een lakje van Illa zelf?! ME LIKE.