I’m a 90’s kid

(Gebaseerd op de 30 day 90’s challenge op tumblr).

Backstreet boys of ‘N Sync? Waarom?
Backstreet Boys. Ik vond sommige liedjes nog wel te pruimen. Van ‘N Sync zou ik geen liedje kunnen opnoemen.

Favoriete tekenfilmserie en waarom?

Bikermice From Mars. Toen te zien op Fox Kids. Mijn favoriet was Vinnie, de witte muis. Ik weet niet precies waarom ik dit een toffe serie vond. Antropomorfe wezens die knokken hebben blijkbaar wat, want toen ik nog jonger was vond ik de Ninja Turtles ook geweldig.

Herinner je, je S Club 7 of The A-Teens nog? Zo ja, wat was je favoriete liedje?
Ik kan me S Club 7 nog wel herinneren, maar een liedje…? Ik weet nog dat ik een CD had met allerlei top40 liedjes, maar ik kan me titel niet herinneren.

Favoriete serie en waarom?


The Mystic Knights of Tír na nÓg. Het was een geweldige fantasy serie en mijn favoriet was Angus. Het geheel was erg mooi vormgegeven (vond ik toen).

Favoriete Pokémon aflevering?
Die heb ik niet denk ik? Ik herinner me het verhaal in zijn geheel en de eerste aflevering. Er staat me nu ook wat bij van Butterfree die toen wegging en Pikachu moest huilen en dat was vet zielig.

Favoriete Power Ranger The Movie Scene?
Het moment dat die paarse gozer smolt.

Favoriete film?
Disney’s The Lion King (1994). Waarom? Leeuwen, Timon en Pumba… what’s not to love?
Het is bovendien de enige Disney film die ik het beste vind in het Nederlands en waarvan ik de liedjes ook leuk vind.

Favoriete speelgoed uit die tijd? Heb je het nog? Zo ja, post een foto.
Nee, ik heb geen speelgoed van vroeger meer. Mijn favoriete pop uit die tijd was de Hasbro  1994 Climbing Sindy. Ik kreeg haar voor mijn verjaardag. Ik kan me geen naam herinneren. Volgens mij veranderde ze steeds van naam. Ze had een verschrikkelijke outfit aan en mijn broertje trok steeds haar schoenen uit. De enige reden waarom ze mijn favoriet was vanwege haar benen. Die waren namelijk jointed. Dat betekende dat ze goed op het Barbie paard kon zitten. Het was zo’n beige paard met jointed benen.

Favoriete liedje en band?
Mijn favoriete liedje was een hele tijd “No Matter What” van Boyzone. Mijn favoriete band waren The Spice Girls. Jennifer Lopez en Britney Spears vond ik toen ook leuk. Mijn favoriete Boyzone lid was Stephen Gately en mijn favoriete Spice Girl was Geri Halliwell waar ik dus ook een poppen versie van had.

Favoriete Nintendo / Playstation / computerspel?
Ik speelde graag Tekken op de spelcomputer van mijn neef. Favoriet in eigen huis waren Spyro (te schattig draakje) en volgens mij Soul Edge of Soul Calibur en ik koos dan bij voorkeur Seong Mi-na of Sophitia. Ik versloeg altijd mijn broertje als ik Seong Mi-na koos. Het bekende “jaaaaa, je gebruikt iedere keer dezelfde knopjes” was een veelgehoord protest. Verder, toen we eenmaal een computer hadden, speelde ik ook Rollercoaster Tycoon.

Britney Spears of Christina Aguilera?
God ja, dat was toen zo’n gedoe. Ik vond Britney beter in het begin, hoewel ik de clip van “Baby Hit Me one more time” afschuwelijk vond. Christina vond ik ook leuk, maar zij was met haar dirrty tour best wel…euhm…extremig? Ik weet niet, ergens vond ik die periode een beetje depressief aanvoelen of zo. Nu vind ik Christina 100% beter dan Britney. Ik vind niet alle liedjes leuk, maar Christina heeft een veel betere en mooiere stem.

(bron 1)(bron 2)(bron 3)(bron 4)(bron 5)

Comments

I’m a 90’s kid — 3 Comments

  1. Power rangers film heb ik niet gezien, en Biker mice from mars was niet echt een favoriet. Ik was gek op Earthworm Jim, dat was echt hilaaaaarisch! En uhmmm… nou ja ik ga niet over alles comment geven, haha. Dan ben ik nog lang bezig ^___^ Ik heb ook ‘n 90’s challenge van internet geplukt, die wil ik binnenkort eens doen. Je bent nu eenmaal een ’90’s kid of je bent het niet 😀
    Leonella recently posted..Ik haat lief