Imogen’s Anniversary Shoot

Gisteren was de dag dat precies 1 jaar geleden Imogen kwam. Ze is één van mijn ball jointed dolls en een full set (ik heb niets aan haar veranderd). Ik had lang op haar moeten wachten, maar ze was het helemaal waard. Ik ben natuurlijk ook blij dat ik na een jaar tijd nog steeds helemaal into bjd’s ben als toen ik net begon met verzamelen en nog steeds blij word van al die kleine gezichtjes. Ik heb ook over mijn bjd passie geschreven op Beauty Koning. Klik hier.

Dit is Mo in al haar glorie. Ik ben nog steeds helemaal weg van al die kleine details in haar ensemble.

En hier heb ik me even vermaakt met fotosoep.

Evenzo hier. Ik ben groot fan van het bliksem en lensflare effect.

Ik vind het leuk hoe ze heel autoritair / bitchy kan kijken, maar ook best schattig, zoals in foto 3. Haar staf word vastgehouden door putty. Een soortement kneedgum dat er ook voor zorgt dat haar ogen er niet spontaan uit komen vallen. Imogen is een Boy & Girl Doll uit de lijn The Old World. Haar sculpt heet mini Buryssa en ik heb haar gekocht via Think Pink.

Comments

Imogen’s Anniversary Shoot — 2 Comments