Irritaaaaaaaant #2

Yay voor paint. Ik heb me opnieuw uitgeleefd om mijn ergernissen in het leven uit te drukken. Ik hoop dat jullie dit soort posts leuk vinden, want ik vind het maken van dit soort stripjes erg leuk.

Ergenis nummero 1: arachnafobie.
Ik ben (enorm) bang voor spinnen en daar erger ik me aan. Ik speur kamers af en eis dat elk achtpotig wezentje per direct wordt verwijderd. Hoe je het doet, maakt me niet uit. Voor mijn part eet je hem op, als hij maar weg is. Ik ben zelfs een keer bijna onder een auto gekomen omdat er een spin aan mijn stuur hing.

Ergenis nummero 2: wind.
Je staat op met coupe sideshow bob, kamt de boel, sprayt het vast met haarlak, gaat zielsgelukkig met je getemde haren de deur uit en dan…. AAARGH blaast de wind alles weer uit model. Het leukste is natuurlijk als je een pony (frau) hebt zoals ik. Die gaat rechtop staan en denk maar niet dat je die weer naar beneden krijgt. GRMBL…

Ergenis nummero 3: de postbode.
Niets dan respect voor de postbodes hoor. Maar wat is het irritant als ze aanbellen terwijl je ligt te slapen. Je haast je in je PJ’s / ochtendjas naar beneden. This better be important… Je doet de deur open en daar staat de postbode. Dit gebeurt mij nogal vaak, dus ik vind het vrij beschamend. Ik voel me dan ook best rot, omdat de postbode al druk in de weer is en ik nog in mijn nest lag te rotten…

Ergenis nummero 4: the evil kitteh.
Dit is mij echt overkomen. Inmiddels kan ik katten gedrag beter lezen, maar nog steeds ben ik erg op mijn hoede. Je ziet een poesje, zo lief en schattig. Je aait het beest en alles wijst er op dat de kat het wel prima vind. Opeens heeft het poezebeest er genoeg van en in plaats van gewoon weg te gaan, doen ze een kitteh ninja attack. AU! Stomme kat!

Comments

Irritaaaaaaaant #2 — 16 Comments

 1. Hahah wat een superlollige strips heb je er weer bijgemaakt! Die postbode herken ik goed ja. Kom ik daar in m’n foute ouderoze pyjama aan de deur, mn haren álle kanten opgepluisd en de resten make-up nog onder mn ogen, staat daar zo’n blij figuur aan je deur….woops ^_^’ Even snel tekenen voor m’n pakketje en hééél snel die deur weer dicht, hahah!
  Sandy recently posted..Life is…

 2. Bgeh de postbode haat me omdat hij weet dat 9 vd 10 keer dat hij een pakketje komt brengen ik wel thuis ben maar de deur weiger te openen. Want om 9 uur lig ik als ik niet naar school hoef inderdaad nog weg te rotten in m’n bedje 😀
  Marjolein recently posted..Fotografie- PinkBow

 3. Geniaal! De postbode. Ik ken dat. Ik heb eens een keertje weekend, alle dagen sta ik al vroeg op voor school/werk en dan moet de postbode langskomen, terwijl ik nog lig te luieren of terwijl ik gewoon geen zin heb om me om te kleden. Tsja.. de deur moet dan toch open als er een postbode is. Heb weleens gedaan dat ik de deur niet opendeed, het pakketje werd bij de buren gebracht en ik haalde het een uur later op.

  Nu ik in een flat woon, wist ik niet precies hoe de postbodes het hier doen. Ik kreeg dus een pakketje, maar was nog niet helemaal tip en top aangekleed. De postbode vertelde dat ik maar naar beneden moest komen. Dus ik snel nog iets aantrekken. Schoenen aan en rennen naar beneden. Bleek de beste man de lift genomen te hebben. Uhhh? Ik moest toch naar beneden komen? Dus ik weer rennen naar boven en kwam hem tegen. Ja, hij zei: ik nam de lift, zodat we elkaar zouden tegenkomen. Maar in principe woon ik niet zo hoog, dus kon hij ook de trap nemen. XD
  Francisca recently posted..Bedelen om geld

 4. Ik vind je painttekeningen echt awesome 😛
  Van deze 4 is wind voor mij toch echt wel de ergste, mijn haar is ook niet heel makkelijk in het weer netjes terug gaan zoals ik het bedoeld heb, dus dat kan heel vervelend zijn. Wind is ook heel vervelend als je buiten met iemand staat te praten, en je haar waait constant naar boven, sta je daar een beetje zielige pogingen te doen om je haar gewoon te houden waar het hoort, maar dat heeft helaas weinig zin..
  En by the way, het is ergernis en niet ergenis 😉

 5. I love the fourth one where you have been attack by a cat. If I were the one who have been attacked I might throw the cat in mid-air. LOL. But maybe not because I love animals but I am not a big fan of cats.