J’Adore Dior #1: Ultra Gloss Empire Pink

De Dior Addict Ultra Gloss lipglosses zijn fijn. Ik heb ook de kleur Orange Bolero. Deze kleur heet Empire Pink. Je hebt drie verschillende finishes en mijn favoriete finish is natuurlijk Flash. Dat betekent dat de lipgloss tjokvol glitters zit. De verpakking is aardig groot, vierkant, chic en stevig. Ik vind het prettig dat de verpakking doorzichtig is, want zo zie je welke kleur je hebt en hoeveel eruit is. De applicator is geen sponsapplicator maar een witte kwast. De kwast werkt erg prettig. De gloss is niet te dik en niet te dun. Gewoon precies goed. Hij plakt ook totaal niet. Het enige nadeel is dat de gloss qua kleur intensiteit wat sheer is. Als je de gloss op wilt bouwen, kan hij wel wat dik aanvoelen.

De kleur is licht oudroze bomvol blauwe glitters die je ook echt terug ziet op je lippen. Empire Pink stond al maanden op mijn wishlist. Ik probeerde een dupe te vinden, maar dit is de enige roze gloss met blauwe glitters die ik ben tegen gekomen. Het feit dat ik al een Dior gloss had uit dezelfde lijn en die super fijn vond, hielp natuurlijk ook niet. De prijs van afgerond 28 euro hield me echter tegen. In januari ontving ik een reclameblaadje van Ici Paris XL met een kortingscoupon op lipproducten. Tsja… Lees meer voor meer foto’s en swatches :).  

De swatches zijn gemaakt in bewolkt daglicht. Ik draag een Bourjois Lipliner die te donker bleek te zijn.

Foto op de automatische stand in bewolkt daglicht. Deze foto is kleur correct.

Foto op de automatische stand in regenachtig daglicht zonder lipliner.

Foto op de automatische stand binnenshuis.

Dit is een detailfoto op “daglicht” stand met de optie levendige kleuren aangevinkt. Zoals je ziet hebben deze glosses een glasachtige glans. Erg mooi!

Comments

J’Adore Dior #1: Ultra Gloss Empire Pink — 4 Comments

  1. Ik vind hem erg mooi, maar ik wacht overduidelijk tot mijn stash uitgedund is en er weer een leuke aanbieding komt!