Kat von D. True Love

Ja, alwéér een Kat von D. palette. Ik ben helemaal weg van deze palettes en ik heb alweer een nieuwe lemming, namelijk Truth. Ze moeten deze palettes echt naar Nederland halen! Deze koste me gelukkig maar 28 euro in plaats van 36 euro inclusief. Ik kreeg alleen de kartonnen envelop er niet bij. Verder was het palette zo goed als nieuw en ongebruikt. Het design is wederom prachtig. Ik wil een ketting van de het gevleugelde kruis 🙂 Lees meer voor wederom veel foto’s.

Het palette is van rubberachtig materiaal en bevat twee synthethische applicators die je wellicht zou kunnen gebruiken als lippenseel, maar die niet fijn zijn als oogschaduwkwast. Het idee om de kwastjes als lippenseel te gebruiken komt overigens van Scrangie.com.

De eerste kleur (links) heet Peanut. Een crèmewit met shimmer. De tweede oogschaduw is een cream eyeshadow, genaamd Benji. Dit is een shimmery goudbronzen kleur. De cream eyeshadow kan niet op zichzelf gebruikt worden, maar is wel een geweldige basis. Breng een dun laagje aan, laat het even drogen, breng dan je oogschaduw aan en het geheel blijft zitten als een huis. 🙂 De derde kleur is Rebekah. Medium chocoladebruin met gouden glitters.

De vierde kleur is Lucifer. Een matte zwart. De vijfde kleur is heel gaaf. Deze oogschaduw draagt de naam Cholita en dit is een matte zwartpaarsige tint met shimmer (hoe dit mogelijk is, zie je zometeen). Dit is een hele aparte tint. Echt supermooi! De kleur daarnaast is ook een juweeltje: Shiba. Mat lila met een grijze ondertoon en glitter.

Dan zien we nog eens Shiba (ja, hij lijkt hier donkerder) en daarnaast ligt Babe, een middenpaarse tint met een prachtige glow. Als laatste zie je Missy. Een witte kleur met lichtpaarse parelmour glans.

Alle swatches op een rij. De cream eyeshadow van deze versie was al een beetje hard geworden. Met de fohn zou je deze weer wat smeuïger kunnen maken. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Dit zijn hooguit twee vegen. De textuur is wederom zacht en bij te grof gebruik zal de oogschaduw brokkelen. Tik de kwast goed af en neem niet teveel product op de kwast om fall-out te voorkomen.

De glitter en shimmer zijn niet overdadig. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren.

De kleuren zijn wel lastig te fotograferen. Ze hebben meerdere gezichten.

De bruintinten zijn ook goed gepigmenteerd zonder overdadige glitter. Mijn favoriet is Peanut als highlighter. Deze crèmewitte tint bevat gouden shimmer. Prettay!

Cholita is de moeilijkst te fotograferen kleur. De tint is roodpaarsbruinzwartig en mat, maar wel met glitter. Deze combineert prachtig met de paarsige tinten, voor een zachtere smokey.

Een foto met flits. Peanut staat er niet op. Hier zie je dat Cholita wel kleine glitter deeltjes bevat. Missy is ook een mooie highlighter, wanneer je de overige paarstinten gebruikt. De paarsige parelmour glans geeft de gehele look net iets meer sjeu.

Kortom: wederom een prachtig palette dat ik vrij vaak pak. De kleuren zijn zacht, goed gepigmenteerd, blenden fijn uit en combineren onderling vrij goed met elkaar. Minpuntjes zijn de synthethische applicatoren, de prijs, de neiging tot poederen en het feit dat Kat von D. nog niet in Nederland te koop is. Ik vind het al met al een aanrader en ben erg blij met deze aankoop.

Comments

Kat von D. True Love — 4 Comments

  1. tadah! Mevrouw heeft weer een prachtig Kat von D pallete gescoord!

    Deze is zoals de andere 2 ook weer super mooi!

    Ik moet er ook echt eens 1 van bemachtigen.. oh had ik maar geen andere dure hobbies xD
    Rooz recently posted..About my boyfriend L