Kerst Sem & Lis

Bij kerst hoort milde dierenmishandeling. Niet in de vorm van de konijn van je zusje in de braadpan stoppen, maar toch wel in de vorm van pluchen dingen op je hond leggen en een “oh-zo-schattige-foto” met de kerstboom als achtergrond te forceren. Gelukkig duurde het allemaal maar kort en houden we van onze diertjes en de diertjes nog steeds van ons. Op naar de rest van de foto’s.

Dit is het resultaat waar we maar genoegen mee namen, in een poging om de schattige foto met kerstboom als achtergrond te maken. Het is ook cute als hij blij tegen de leuning van de bank op springt, dus dat wilden we na spelen. Na spelen ja, want ondertussen verstopt mutti zich achter de leuning, aangezien meneer niet mee wilde werken.

Dit is poging één. Ik moest zo hard lachen, omdat het arme dier hier zo angstig kijkt. Misschien is hij bang van de kerstman, die op de vloer staat, slechts 80 cm lang is en toch boven de leuning weet uit te komen. Het is magie (en niet perspectief 😛 ). Mutti wilde niet op de foto, dus ik heb haar gezicht geblurred. Kijk haar hip zijn in haar huispak. Nee, het is geen Roy Donders.

Sem had zijn aappie en botje ook onder de boom gelegd. Hij zal wel denken: al mijn mensen doen het, ik doe ook maar mee. Misschien levert het me wat op? Toeval? Nee, deze versie is veel leuker en schattiger.

Lisje word niet vergeten. Er zitten stickers op het raam waar ze voor staat, maar we laten haar niet los, aangezien Sem haar aanziet voor een lekker hapje parkiet. Lizzy mag dan wel oud zijn, ze is nog lenig als een kuiken. Ze probeert ook om de Samsung vogel tune na te doen, maar dat lukt nog niet. Onder het flierefluiten door, flirt ze veel met zichzelf. Ze is dan ook een lekker chickie, of niet dan. Een knap kereltje (ja, zij is eigenlijk een hij).

Shirley, Lizzy, Sem en de dollies wensen de bezoekers van Glamour Por Favor alvast fijne kerstdagen, mooie cadeautjes en lekker eten. 😀

Comments

Kerst Sem & Lis — 1 Comment