Kerstcadeaus!

Lucardi sterrren oorbellen. Ik vond deze zo schattig! Ik heb wel iets met sterretjes en die steentjes in de hoek geven het de nodige bling. Ik mag mijn baard ook wel eens scheren zie ik. De microstand is genadeloos.

Stoere doch elegante armband bestaande uit allemaal kettinkjes en een ring. De kerstman had onthouden dat ik dit soort armbanden helemaal de bom vind. Helaas, ondanks dat de kerstman zijn weg wel weet op Ebay, was hij vergeten dat hij nog een bieding had lopen. En ja, als je die wint, MOET je het kopen. Gelukkig was dat in mijn voordeel, want zo kreeg ik nog een extraatje.

Namelijk deze beauty! De kerstman wist niet dat de bieding per set was, dus ik heb twee van deze schatjes. Helaas heb ik ook maar twee handen. 🙁 Ik heb er nog eentje nodig! Welke ga ik nu dragen naar de Elf Fantasy Fair? Ze zijn allebei zo prachtig!

Deze mooie bindi’s waren een extraatje bij de armbandenset. Ik hou van bindi’s. Het heeft wel wat. Helaas kan ik ze niet zo vaak dragen. Maar ja, wie weet, tijdens een fantasy event of mooie look voor de site… 😉

De kerstman is niet de enige kluns. Ik bestelde bij The Beauty Bakery een homescent in Pink Sugar, maar ik had helemaal geen brander. Hahaha, nou dan gaat branden ook moeilijk hè. Dus die vroeg ik aan de kerstman en ik kreeg hem.

Close up van de brander. Mooi dieppaars met blauwwitte insnijdingen en schuin afgesneden top waar je de soyscent / homescent in kan leggen.

Ik ben gek op lekkere geuren, maar parfum ruik ik al spoedig niet meer en het is duur. Dus ik maak mensen in huis regelmatig gek door wierook te branden (sommigen krijgen er hoofdpijn van). De homescents / soyscents leken me een prettig alternatief, dus ik had zeker oren naar meer. De kerstman bestelde vier heerlijke soyscents bij Pearlmania: Christmas Eve (te zien in de brander, ruikt echt naar kerstmis), Appeltjes kaneel, Sweet Juniper en Miracle.

Ik ben dus heerlijk verwend! Wat hebben jullie gekregen van Sinterklaas / Kerstman?

Comments

Kerstcadeaus! — 2 Comments