L.A. Girl 3-in-1 pencil: purple lips yay or nay?

Dit potloodje zat in mijn boozyshop verrassingspakket. Het is een 3-in-1 potlood. Voor je ogen, lippen en wangen. Ik kreeg de kleur “sheer lilac”, zoals de naam al zegt, sheer lila van kleur. Lila ja, een soort van paars. Zoiets vond ik hoe dan ook niet passen bij mijn wangen. Het potlood is kort en dik. Ze hebben er zelfs een speciale puntenslijper voor. De substantie is erg creamy. Dergelijke potloden gaan creasen als je ze als oogschaduw gebruikt. Ah, wel, waar kunnen we het potlood dan WEL voor gebruiken?

Dit potloodje is qua substantie vergelijkbaar met de NYX jumbo pencils. Je kan het product dus gebruiken als oogschaduwbasis. Breng het aan op je ogen en veeg het uit. Breng vervolgens oogschaduw aan. Paarse kleuren komen dan beter uit en het kan leuke effecten geven met andere kleuren oogschaduw. Ik heb dit potloodje als basis gedragen, maar zonder primer en de oogschaduw creaste helemaal niet. Toppie dus.

Verder zou je het ook als lippenstift kunnen gebruiken. Maar ja, ik heb dus een lila kleur. Toch vind ik het wel wat hebben. Ik heb hier een lipgloss eroverheen gedaan, om het toch iets minder apart te maken. Wat vind jij? Paarse lippen: yay or nay?

Comments

L.A. Girl 3-in-1 pencil: purple lips yay or nay? — 6 Comments

  1. ik vind het kleurtje je wel leuk staan als lippenstift ^^ maar wat vind jij er zelf van? 😛

    • Ik vind het op zich wel grappig, maar ook wel gewaagd. Dit draag ik dus alleen als het me niet uitmaakt dat sommige mensen wellicht raar op kijken. 🙂

  2. Op de foto vind ik het er wel mooi uit zien op je lippen! Ik zou het inderdaad vooral als oogschaduw of oogschaduwbasis gebruiken 🙂

  3. Pingback: Party Favor Jumbo Pencil