L.A. Girl Trio Jaded Lady

Deze oogschaduw trio zat in mijn Boozyshop verrassingspakket en is ideaal voor je trein/buskit. Met deze drie kleurtjes kan je een complete ooglook maken. Je hebt alleen nog mascara en eventueel eyeliner nodig. En klaar is Clara / Kees. Ik was eerst heel sceptisch en vond ‘m maar niks. Maar hij is eigenlijk best heel mooi en handig (en goedkoop ;))

Het triootje bestaat dus uit drie kleurtjes. Waarvan de eerste kleur de helft in beslag neemt. Alle kleuren zijn shimmery. Op het eerste gezicht lijken het drie zilvergrijze tinten te zijn. Toch heet hij “Jaded Lady” en Jade is juistem groen. De andere trio’s zijn ook vernoemd naar cocktails, dus eigenlijk hadden dit drie groene kleurtjes moeten zien. Toen ik hem vandaag weer pakte, leek de oogschaduw inderdaad groenig. Op de foto komt hij soms blauwig over. Apart. Gebruik de eerste kleur in je binnenste ooghoek, de tweede kleur in het midden en de laatste in je buitenste ooghoek en crease. Pretty! Je kan ook nog alle kleuren mengen. Tip: doe dat op één vaste plek, zodat je de kleurtjes ook nog afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken.

De swatches. Het pigment lijkt bar slecht. Maar op je ogen is dit echt heel mooi. Als je een jumbopencil gebruikt, dan worden de kleuren nog intenser. Bovendien kan je een jumbopencil (NYX) of 3-in-1 pencil (L.A. Girl) ook gebruiken als een soort primer en basis in één, mits je de boel goed uitsmeert. Ik ben in ieder geval heel blij met mn triootje en ik wil er nu ook één in het bruin (en roze en paars en groen en en en…). 🙂

L.A. Girl is te koop by Nonpareilboutique en Cherryculture.

Comments

L.A. Girl Trio Jaded Lady — 3 Comments

  1. Wat me echt enorm opvalt (het zal mij weer zijn, hoor), maar je wenkbrauwen zijn zo mooi!
    Nurchamiel recently posted..Zomer Hiatus