L.A. Girl Triple Enhancing Lipgloss in Delicious

Deze lipgloss zat in mijn Boozyshop verrassingspakket. Ik heb hoge eisen wanneer we het hebben over lipgloss, dus ik was nogal sceptisch. Ik vind de gloss er goedkoop uitzien. Dit moest wel een miskoop zijn. Maar nee. I was wrong. De lipgloss ruikt zoet, maar niet overheersend. Ik kan de geur goed aan. De substantie is dikker dan bij mijn andere glossjes, maar het is heel goed te doen. Ik smeer de gloss goed uit, zodat ik een dun laagje op heb. Hij is wel een beetje plakkerig, maar het plakghalte is goed te doen. Een enorm pluspunt is dat de lipgloss zijn naam “Delicious”, eer aan doet. Hij smaakt heel lekker! Goed nieuws voor lipgloss eters (lippenlikkers).

De lipgloss heeft ook nadelen. Hij komt met zo’n plastic lipstick applicator. Je moet in de tube knijpen en dan komt er lipgloss uit het gaatje. Met de plastic lipstick kan je hem dan over je lippen verdelen. Dit is heel vervelend, want je kan niet netjes werken. Het volgende nadeel is een voordeel voor het vorige nadeel. De lipgloss is erg sheer. Bijna kleurloos eigenlijk. Als je niet helemaal netjes hebt gewerkt, valt dat dus niet op (tenzij je, je halve muil ermee ondersmeert).

Ik vind hem wel prettig. Hij geeft dus heel weinig kleur af, maar bevat wel kleine roze shimmers. Geeft je lippen toch net iets meer glam, dan wanneer je een volledig transparante gloss zou dragen. Ik ben blij verrast en ik zou deze lipgloss, in deze kleur, wel aanraden. Volgens mij stopt Boozyshop met L.A. Girl, maar je kan het merk ook bestellen via cherryculture.

Comments

L.A. Girl Triple Enhancing Lipgloss in Delicious — 1 Comment