La Moon Cinderella

Deze hanger zag ik op Vera Camilla voorbij komen, tijdens haar bespreking over de webshop La Moon. Ik was meteen verliefd en ik wist niet hoe snel ik deze hanger moest bestellen. Ze draagt de naam “Cinderella” en maakt deel uit van de budget friendly lijn Fairy Tale. Het is een Swarovski hanger gecombineerd met een quartz steen en afgewerkt met 925. sterling zilver. De hanger kost 12.50 euro. Lees meer voor mijn eigen foto’s! Het zijn er heel veel, want de hanger is zo verrekte mooi!

Voordat je kan bestellen, dien je eerst een account aan te maken. Zo gezegd, zo gedaan. De verzendkosten bedroegen iets van 2 euro. Ik bestelde op 7 oktober en ontving het brievenbus pakketje op 9 oktober. Supersnel dus. La Moon weet wel hoe ze aan klantenbinding moet doen zeg. Het pakketje was versierd met een stoffen vlindertje, ik ontving een heuse kaart bij mijn bestelling, een luxe sieradendoosje en een visitekaartje. Kijk, dat is service. 😉

Holografische stickers zijn da bomb.

Kijk nou wat een luxe doosje! Inclusief mooie witte stof. Dit is het sieraad in vol zonlicht en de foto is gemaakt met flitser.

Mooi hè, hee niet over je toetsenbord kwijlen!

Een foto met flitser. Hier heb ik de hanger aan een zilveren kettinkje gedaan.

Dit is een foto zonder flitser en een correctie kleur indicatie. De hanger veranderd van kleur, vanwege de AB coating op de achterzijde van de steen. Je ziet meerdere kleuren, afhankelijk van de licht inval. Als de zon er recht op schijnt, ben je net een mini discobal, omdat Cinderella het zonlicht reflecteert. Echt ongelooflijk mooi!

Ik kreeg een wit lederen koord bijgeleverd, zodat ik de hanger meteen kon dragen. Ik dacht dat de hanger mooier zou zijn met een zilveren ketting, maar ik vind het lederen koord mooier staan, omdat het balletje van het sieraad ook van wit kristal is.

In vol zonlicht. Ja, ik heb geen make-up op en zo, maar boeiend, ik wilde de ketting zo snel mogelijk laten zien. Haha! Zie je hoe mooi Cinderella is? Echt, ik ben er ontzettend blij mee! Als ik oorbellen van zilver had kunnen verdragen, dan had ik die ook bestelt. La Moon verkoopt namelijk nog meer prachtige sieraden.

www.lamoon.nl

Cinderella in het kort:
+ Prachtige eyecatcher
+ Veranderd van kleur door de licht inval
+ Wordt geleverd in luxe doosje
+ Supersnelle levering
+ Goede prijs in verhouding met de kwaliteit
– De foto op de site komt niet overeen met de werkelijkheid qua kleur. De blauwe tint is alleen zichtbaar wanneer je een foto maakt met flits. Ondanks het feit dat Cinderella niet blauw is, ben ik wel dik tevreden met het sieraad, want ik ben een groot fan van kleurveranderende items.
– De foto doet denken dat de hanger geleverd wordt met een zilveren ketting, omdat er staat “ketting Cinderella” en op de foto zie je de hanger afgebeeld aan een zilveren ketting. Dat is dus niet zo, maar je krijgt wel een lederen veter bijgeleverd.

La Moon Jewelry:
Superlieve eigenaresse die duidelijk veel liefde voor haar sieraden heeft. Ze is heel eerlijk en legt duidelijk uit hoe het kan dat haar sieraden zo goedkoop zijn, ondanks het feit dat ze met Swarovski werkt. Je kan duidelijke informatie vinden over de gebruikte materialen. Betalen kan via ideal, snel, makkelijk en veilig. Ik raad deze webshop aan. Neem er dus zeker een kijkje!

Shirley’s favorieten:
Red and Gold, Rahime, Bahar, Baroque Teak, Brocante.

Ook leuk:
Het oorbellen verassingspakket voor de oorbellen liefhebber!

Comments

La Moon Cinderella — 11 Comments

 1. Toen ik Vera’s artikel over die shop las, viel mijn oog ook direct op de Cinderella ketting, echt een mooie inderdaad 🙂 Veel plezier met je nieuwe ketting 😀

 2. Pingback: Tweets that mention La Moon Cinderella | Glamour Por Favor, La Moon Cinderella -- Topsy.com

 3. Wow wat een mooie ketting zeg, en wat een goede service! Deze webwinkel ga ik binnenkort eens rustig doorspitten. Wie weet zit er wel wat moois bij om op m’n trouwdag te dragen straks 🙂
  Sandy recently posted..WINACTIE- Let’s go kawaii!

 4. Shirley, nogmaals dank voor je eerlijke review! Aan je punten van kritiek ga ik zeker werken.

  @Sandy, Mocht je iets gerichts zoeken neem gerust contact met mij op. Ik kan eventueel speciaal iets voor je ontwerpen!

  Liefs Mirjam de Wit.
  La Moon.

 5. Ik heb recent via LaMoon een Swarovski party georganiseerd, erg leuk om te doen! En met succes zijn er prachtige sieraden aangeschaft! Wij waren er zo enthousiast over dat wij het zeker nog eens zullen organiseren.