La Moon Cyana en parels

Mijn favoriete Nederlandse sieraden webwinkel? Zeker weten La Moon. Hoge kwaliteit, handgemaakt, swarovski elements, sterling zilver, zoetwaterparels. Serieus, wat wil je nog meer? 😉 Ik bestelde 1 parelarmband Natural M van 6 euro en ÊÊn paar oorbellen Cyana van 21.95 euro. Mirjam ging trouwen toen ik mijn bestelling deed en Cyana ging zo hard dat ze uitverkocht was geraakt, dus ik moest wat langer wachten op mijn bestelling zodat Mirjam extra Cyana’s kon maken. Mijn geduld werd ruimschoots beloond met een gratis extra parelarmband en gratis verzendkosten. Service? La Moon haz it.

Dat geduld een schone zaak is, laten de foto’s al zien. Prachtige sieraden zijn het! Mijn moeder werd zelfs “jaloers” haha. Zij leende Cyana dan ook voor een feestje (en de Cinderella hanger met Simba oorbellen voor een ander feestje). Mijn Vulcano ring was haar te groot, anders had ze die ook geleend. 🙂

De parelarmbanden zijn ook ontzettend mooi. De Natural versie heeft parels in diverse tinten. Maat “M” staat voor de grootte van de parels (5/6 mm), niet voor de grootte van de armbandjes zelf. De armbanden zijn geregen op elastiek, dus of je nou ranke armpjes of flinke boomstammen hebt, het past altijd. Ik heb deze ook al in het zwart en grijs in maat “S”. Die hoeft Muti niet te lenen, want ze heeft zelf ook een setje.

Neem dus zeker een kijkje op La Moon als je nog iets moois zoekt voor kerst of een verjaardag of gewoon, lekker voor jezelf. 😉

Comments

La Moon Cyana en parels — 3 Comments