La Moon Parel Armbanden

Ik heb altijd al “echte” parels willen hebben. Ze staan voor luxe en daar heb ik een zwak voor. La Moon verkoopt parelarmbandjes in verschillende kleuren en in twee maten. De maten gelden overigens niet voor de pols, maar geven de grootte van de parel aan. De parels zijn zoetwater parels. Weliswaar waarschijnlijk opgekweekt, maar ach, het is beter en mooier dan plastic! Ik heb twee zwarte parelarmbandjes en één grijze. Allemaal in de maat S (4 mm) en ze kosten 4 euro per stuk. Maat M (5/6 mm) kost 5 euro.

De zwarte parels zijn het mooist. De foto kan het niet eens voldoende laten zien. Ze laten zoveel kleuren zien. Echt fantastisch. De grijze parels zijn een beetje bleh in vergelijking met de zwarte. Ik had een grijze armband gekozen om het geheel te breken.

Op deze foto kun je beter de daadwerkelijke grootte zien. Ik raad echt sterk aan om er meerdere te dragen, want ééntje valt in het niet, vooral als je flinke knuistjes hebt.

Ik was bang dat de armbandjes strak zouden zitten en dat je het elastiek kon zien, maar nee, er blijft nog wel ruimte over. Mijn moeder bestelde dezelfde parelset met mij mee en zij heeft hele dunne polsjes. Ze glijden bij haar er niet af. De armbanden zijn dus geschikt voor de dunnere en bredere polsen.

Zoals je ziet is elke parel uniek. Ook qua kleur. De onderste armband is donkerder dan de bovenste, ondanks dat het beide “zwarte” parels zijn. Ik vind dat juist tof.

La Moon verkoopt nog meer mooie sieraden van uitstekende kwaliteit. Denk aan kettingen, armbanden en oorbellen van swarovski kralen, lederen prikkeldaad armbanden, swarovski ringen, low budget sieraden en dus ook parelarmbanden. De verzendkosten zijn doorgaans 2 euro voor kleinere bestellingen. Volg Mirjam ook op twitter (@lamoonjewelery) om up to date te blijven van de wisselende collectie en kortingsacties.

Comments

La Moon Parel Armbanden — 3 Comments

  1. Ik volg Mirjam al een tijdje via twitter en heb oorbellen van haar die ik gewoon kan dragen. Want sterling silver = kan ik dragen zonder irritatie! Ik vind de armbandjes wel mooi trouwens. Inderdaad is het niet te adviseren om er 1 te dragen, ik heb zelf ook wel voorkeur voor 3… of 5! 🙂
    Francisca recently posted..Heerlijke kriebels