La Moon Swarovski Ring

Altijd blij met “aanbiedinkies” zoals deze swarovski ring van La Moon. Normaal kosten de ringen van volledig swarovski 35 euro, maar ik kreeg 7.50 euro korting die dag. Dit juweeltje heet Vulcano en is speciaal voor mij op maat gemaakt, want dat doet Mirjam voor iedere klant die zo’n ring koopt. Een groot voordeel en het wachten waard. Geen “niet langer op voorraad” perikelen meer of worstenvingers die niet in smalle “onesize” ringen passen. Ik had hem trouwens vrij snel binnen, want dat hoorde ook bij de actie. 🙂

Eerlijk is eerlijk. Als budgetbabe vond ik 35 euro voor een ring ook prijzig en toen Mirjam vroeg welke ring in de aanbieding moest, riep ik gelijk Vulcano. Wist ik veel dat die actie vrij snel zou komen. Dus “moest” ik hem wel kopen (oh wat een straf :p ) en toen ik hem binnen kreeg “begreep” ik de prijs wel. Ja, het is een uitgave, maar het is vakwerk. Wat een gepriegel moet dat zijn geweest. Bovendien is de ring erg mooi. De foto’s doen hem geen recht. Net zoals bij Glamour voelde ik me weer een echte celebrity met m’n superdeluxe bling ring.

De ring is lekker groot. Precies zoals ik dat mooi vind. Zelfs met mijn babyhandjes en bijhorende worstenvingertjes zie je nog dat het een knoeperd van een ring is.

De ring zit precies goed. Het vingergedeelte is dus ook van swarovski en daar maakte ik me eerst wel zorgen over. Zou dat wel lekker zitten? Maar het gaat prima. Hij zit comfortabel en prikt niet in mijn vel.

Al verbaasde me dat na de tijd wel, want de ring drukt wel een mooi sterretje in mijn vel. Toch heb ik hier niets van gevoeld. Een maatje groter heb ik trouwens echt niet nodig, want de ring gaat makkelijk aan en af. Als ik nog een maat groter neem, dan ben ik bang dat ik hem kwijt raak.

Pro’s: mooi, een echte eyecatcher, geeft een luxe gevoel, zit stevig in elkaar, wordt op maat gemaakt, draagt comfortabel, wordt geleverd in een ring doos zodat je hem ook cadeau kan doen, is lekker groot, je kan er je handen mee wassen (wel goed droog deppen).
Con’s: de investering kost wel wat duiten, drukt een sterretje in je vel hoewel je dat niet voelt en de ring krijgt gegarandeerd aandacht, dus ongeschikt voor muurbloempjes.
Waarschuwing: La Moon is uiterst verslavend, je wilt steeds meer! :p

www.lamoon.nl

Comments

La Moon Swarovski Ring — 6 Comments