Lavender Feels Blue

Ik bestelde twee Stargazer lipsticks. Een bleke lavendelkleur en een turquois blauwe. Ze brengen erg stug aan en zijn vrij droog. Ik wilde er een look mee maken, maar de lavendelkleur is iets te licht en mijn L.A. Girl potloodje in sheer Lilac is zoals de naam al zegt sheer. Dus mixte ik de twee door elkaar, bracht turquoise aan op het midden van mijn lippen en maakte het geheel af met een beetje paarse lipgloss (Catrice Purple Reign). De ogen deed ik het met 88 shimmer palette in de kleuren blauw, paars en roze. Op de wangen draag ik de NYX cream blush in Glow.

Het geheel is geen alledaagse look, maar wel leuk voor speciale events waarbij niemand raar op kijkt van mensen met gedurfde make-up. Dit zou ik wel dragen naar gothic en fantasy events bijvoorbeeld. Daar vinden de mensen dit zelfs ingetogen! LOL. 😀 Op de één na laatste foto van “lees meer” heb ik alles opnieuw gemixt en de paarse lipgloss normaal aangebracht. Dit zorgde voor een draagbare look. Ik heb er boodschappen mee gedaan en niemand keek raar op. (Hoewel, volgens mij zijn ze inmiddels wel vreemdere dingen van mij gewend haha).

 

 

Comments

Lavender Feels Blue — 2 Comments

  1. Leuk. Alleen vind ik blauwe lipstick nog steeds niet mooi. Maar ja, het is een kwestie van smaak, eh?