Liefdes

Er was een tijd waar ik amper beautyblogs las, omdat ik een beetje blasé geworden was. Alles leek me min of meer hetzelfde en echt verliefd worden op een product, dat gebeurde niet meer. Ergens vond ik dat niet zo erg, want ik had toch al genoeg make-up. Nu is het zo dat make-up een repeterende obsessie is van mij. Dus, zoals jullie al merkten, kwamen er weer wat reviewtjes online van producten die mijn hart voldoende gewonnen hadden.

Als je me niet snapt, dan heb je waarschijnlijk geen obsessie met make-up. Je hebt leuke producten, zoals het Truth palette van Kat von D. Die wilde ik echt hebben en nu heb ik hem. Je hebt echter ook “crushes“. Dat je helemaal verliefd wordt op een product en hem móét hebben, zoals het Memento Mori palette van Kat von D. Je blijft, nog net niet kwijlend, naar de foto’s staren en eenmaal in bezit, moet je er gewoon af en toe even naar kijken. Zolang je hem nog niet hebt, komen visuele beelden van het gewilde object frequent binnen stromen, samen met gedachtes zoals “Oh had ik maar *het product*.

Je weet dat je “verliefd” bent geworden op een product als je er vaak aan denkt. Als je bij wijze van spreken naar de winkel rent om die oh zo gewilde LE te scoren, om vervolgens als Gollum in een hoekje “my precioussss” te gaan zitten fluisteren. Het kan ook een indicatie zijn dat je niet helemaal honderd bent. Of beide. Een ander signaal dat je hevige crush hebt op een product is wanneer je het niet kan laten om aan de proefjes te zitten. Indien het object van adoratie aangetrokken kan worden, pas je het waarschijnlijk meerdere keren aan. Of je maakt foto’s / slaat foto’s op, zodat je af en toe even kan kwijlen.

Mijn crushes en de bijhorende symptomen:

 • Chanel Rouge Coco Rivoli. Elke keer als ik een parfumerie bij een Chanel display stond, moest ik even swatchen. Ik raakte er ook niet over uit gepraat. Uiteindelijk werd mijn vriendin Angela er beroerd van en zei “kan je het betalen?”. Ik antwoordde van “ja” en zij stuurde me weer naar binnen om het te kopen.
 • Memento Mori palette van Kat von D. Ik zag deze op Miss Lipgloss en woaaaah, wat een prachtig palette. Ik kwijlde over de foto’s met mijn moeder en het bleef maar kriebelen. Ik vergeet nooit meer de Ebay veiling en hoe blij ik in de bus zat op de weg naar school, wetende dat het palette mijn kant op kwam.
 • Guerlain Rouge G Gigolo. Mijn nieuwste vlam. Ik zag de swatch op Temptalia en was meteen onder de indruk. Desalniettemin leek Gigolo me geen unieke kleur. Toch kon geen enkele dupe tippen aan het origineel en ik heb geen spijt van deze aankoop.
 • Midnight Poison van Dior. Ik vond de advertenties al mooi en ééntje heeft een beste tijd op mijn kamer gehangen. De geur vond ik ook heerlijk. Als ik met iemand in de stad was die parfum ging kopen, moest ik altijd even snuffelen aan Midnight Poison. Zo dol was ik op de geur. Uiteindelijk heb ik me over de prijs heen gezet en een flacon gekocht.

Dit waren mijn hevigste liefdes, maar al mijn Chanel nagellakjes zijn enkel in mijn collectie gekomen dankzij hun oogverblindende schoonheid: Black Pearl en Peridot. Een ander lakje dat ik heel lang wilde hebben was Diamond Cosmetics Midnight Passion. Deze leek steeds uitverkocht, maar het bleek dat er een foutje zat bij Boozyshop. Leve twitter. Deze kleur blijft één van mijn favorieten.

Onbeantwoorde liefdes zijn er natuurlijk ook.

 • Chanel 2.55 tas. Het toonbeeld van luxe, klasse, stijl en tijdloosheid. Oh mijn God, het zwarte leer, het doorgestikte patroon, de gouden hardware, de rode binnenzijde… Perfectie!
 • Louboutin Pumps Daffodile in het zwart. Rode zool, 160 mm hoog. De zwarte Bibi en Bianca (beide 140 mm) vind ik ook wel leuk, maar als het op Louboutins aankomt, dan kan je ook maar beter voor sky high gaan.

Deel jouw (onbeantwoorde) liefdes in de comments!

Comments

Liefdes — 3 Comments

 1. Louboutins… Me wants my preciousssssss.

  Yep, niet 100% maar ik kan er heel goed mee leven 🙂

  Mijn terugkomende lemming is een Züca, maar ik weet niet 100% dat ik hem wil halen omdat mijn stash nu lekker klein is en de komende tijd waarschijnlijk niet al te veel wordt uitgebreidt. Die Louboutins gaan er zeker weten komen. Moet alleen nog even (veel!) sparen. Maar ik heb nu een nieuwe lip tint van Lush (A million kisses van deze valentijnscollectie) en dat is ook liefde op het eerste gezicht. Nu ben ik er nog wat voorzichtig mee (een beetje deppen) want MAN, wat een pigment, maar ik ga er keihard mee knallen!
  Nurchamiel recently posted..Matten it up: Catrice From Dusk Till Dawn

 2. Leuk om te lezen, wauw, Kat Von D palette?! AMAZING. Kat Von D heeft echt geweldige palettes, die pigmentatie is incredible.

 3. Hahahahaha my preciousss! Geweldig!

  Blij te horen dat je nog steeds blij bent met je Chanel Rouge Coco Rivoli. Iedereen moet zichzelf af en toe verwennen met iets duurs!

  Wat ik zelf op dit moment heeeeel graag wil, is de samsung galaxy s2. Ja ik weet het, het is geen make up maar toch wil ik ‘m heel graag. En ik ga hem kopen ook, alleen is even de vraag wanneer 😛